TPS rokotti virheistä

Ykköscup jatkui TP-Seinäjoen osalta lauantaina Kupittaan hiekkanurmella Turussa, jossa kotijoukkue TPS käytti oranssipaitojen virheet hyväkseen ja otti voiton 3-1 (1-0).Ensimmäisellä puoliajalla TP:n peliä hankaloitti kovaa puhaltanut vastatuuli eikä palloa juuri saatu ottelua kokonaisuutenakin hallinneen TPS:n kenttäpuoliskolle. Avausmaali syntyi, kun Mikko Hyyrynen heilutti verkkoa TP:n puolustuslinjan yli annetun vapaapotkun jälkitilanteesta.Toisella jaksolla kokenut Marko Rajamäki teki 2-0 pruukilaisten kömmähdyksestä ja Charltonin testissä ollut Mika Ääritalo kolmannen osuman laukomalla tarkasti rangaistusalueen takaa.Pientä lohtua TP:lle toi lopussa Juho Järvinen, joka roikotti 30-40 metristä tyhjään TPS-maaliin kotijoukkueen tällä kertaa sählätessä tilanteessa.TP:n parhaimmistoon kuului luotettava maalivahti J-P Kivimäki, joka esitti ottelussa 3-4 huipputorjuntaa. Toinen positiivisen kuvan itsestään antanut oli kokeiltavana oleva argentiinalainen keskikenttäpelaaja Fernando Desima."Hänessä on pelimiehen vikaa. Syötöt löysivät hyvin omille", valmentaja Jari Kujala pani merkille.Toista argentiinalaista TP:n riveissä ei nähty.Sunnuntaina oranssipaidat kohtaavat jo puoleltapäivin Paimion tekonurmella sarjanousija VG-62:n.