Ykköscup-taival päättyi Paimiossa

Ykköscup-taival päättyi Paimiossa TP-Seinäjoen pelit Ykköscupissa ovat tältä kaudelta ohi. Asia varmistui sunnuntaina Paimiossa, jossa kotijoukkue VG-62 otti pisteet maalein 2-1 (1-1). Samalla VG varmisti lohkovoiton ja selviytyi jatkoon."Huomattavasti lauantain ottelua parempi esitys tämä oli. Pystyttiin viemään peliä ylöspäin ja puolustuskin toimi paremmin", TP:n valmentaja Jari Kujala kertoi.Oranssipaidat siirtyivät johtoon näppärän sommitelman jälkeen. Vesa Kivimäki keskitti ja Ville Ylinen pisti pallon verkkoon kun vartti oli pelattu.VG:n tasoitus tuli hieman ennen taukoa ruuhkasta vastahyökkäyksen jälkeen, asialla Tuomas Kiiski. Toisella puoliajalla 55 minuutin kohdalla kotijoukkueen komean voittomaalin 16 metristä ylänurkkaan ampui Matti Heimo.Teepeeläisistä pirteästi esiintyneelle Jyrki Saranpäälle tarjoutui vielä tämän jälkeen hyvä paikka tasoittaa numerot, mutta onni ja taito eivät olleet tällä kertaa myötä.Pruukilaisten keskikentällä pelasi 60 minuuttia jo lauantaina testissä ollut Fernando Desima. Hän vakuutti taidoillaan, mutta:"Miehen kipukynnys oli aika alhainen. Vaikuttaa siltä, ettei hän kuitenkaan ole se mitä haemme", enemmän kovuutta argentiinalaisen otteisiin kaivannut Kujala arveli kahden ottelun perusteella.