Tasapeli Kiiston kanssa

Hieman varamiehisenä matkassa ollut TP-Seinäjoki jäi kiirastorstaina 2-2 (2-2) -tasapeliin Kakkosen FC Kiiston vieraana vaisuhkon esityksen jälkeen. Maalit syntyvät ensimmäisen puolen tunnin aikana ja niistä kolme jo ennen kymmentä peliminuuttia.Jyrki Saranpää vei TP:n johtoon Toni Lehtisen ja Niklas Leppäsen esityöstä, mutta sen jälkeen oranssipaidat antovat lyhyen ajan sisällä kotijoukkueelle kaksi halpaa maalia. Mika Hiekka sinetöi loppunumerot kulman jälkitilanteesta Matti Lammen syötöstä."Ensimmäisellä jaksolla pallo poltti jaloissa, mutta toista puoliaikaa hallittiin", valmentaja Jari Kujala kertoi.Pruukilaisilla oli tauon jälkeen paikkoja ratkaista ottelu, mm. Ville Ylisen läpiajo ja kovasti töitä kärjessä tehneen Toni Lehtisen hyvä tilanne. Verkot eivät kuitenkaan enää heiluneet.Neljän päivän pääsiäishuilin jälkeen TP pääsee jatkamaan harjoituksia todennäköisesti jo ulkona Kivistön hiekalla. Seuraava ottelu pelataan alkuperäisestä ohjelmasta poiketen Pietarsaaressa Jaroa vastaan jo lauantaina 6.4.