TPS vei ensimmäisen

SJK-juniorit v TPS 2-4 (1-2)07 min 1-0 Honkola Eemeli

13 min 1-1 TPS

21 min 1-2 TPS

39 min 2-2 Honkola Eemeli

47 min 2-3 TPS

59 min 2-4 TPS

– Ensiksi kiitokset TPS:lle, että saatiin Seinäjoelle vierailemaan tämän ikäluokan kärkijoukkue ja saatiin kovatasoinen harjoitusottelu, joita tarvittaisiin huomattavasti enemmän.

– Ottelussa huomasi sen, että kovat joukkueet kyllä rankaisee heti omista virheistä ja nämä ovatkin niitä asioita, joista pyrimme pääsemään eroon. Täysin tyytyväinen ei tietenkään voi olla, jos neljä maalia menee omiin. Tällaiset maalit pystymme kuitenkin tulevaisuudessa estämään harjoittelun avulla, aloitti analyysin C14-joukkueen vastuuvalmentaja Karri Hiiriskoski.

– Positiivista tietenkin kaksi tehtyä maalia ja saumoja oli tehdä enemmänkin maaleja, mutta tällä kertaa näin. Vähän parannettavaa vielä jäi kuitenkin viimeisiin ratkaisuihin hyökkäyskolmanneksella.

– Nämä kun saadaan kuntoon, niin saamme varmasti luotua vielä enemmän maalintekotilanteita. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan tyytyväinen päivän peliin ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti tulevaa kautta. Nyt kuitenkin pieni hiihtoloma ja viikon päästä jo pelataan taas Piispalassa Talviliigaa, lisäsi Hiirikoski osuen naulan kantaan.

Varsinkin ottelun lopussa kotijoukkue painoi TPS:n ahdinkoon ja olisi saattanut iskeä maalin jos toisenkin muuttaen numeroita.