Tuoretta matoa koukkuun

Vaikka nyt ei ihan kalastuskeikalle ollakaan Kallaveden rannalle menossa, voisi kai vanhaa fraasia käyttäen sanoa, että SJK-junioreiden B-junnut ujuttavat uutta ja tuoretta matoa koukkuun lähtiessään hakemaan lisäpisteitä SM-sarjassa. Reissu Kuopioon alkoi jo perjantaina ja ajatuksena on taistella ihan vakavissaan sarjapisteistä.

– Lähdetään rohkealla ilmeellä ja hyvällä itseluottamuksella, vaikka alla onkin kaksi tappiota, lupaa SJK-junioreiden päävalmentaja Jyri Hietaharju, jonka suojateilla on ollut kohtuullisen raskas viikko. 

– Kuitenkin ollaan onnistuttu pelaamaan hyvin vaikka tulokset ovat viimepeleissä negatiivisia olleetkin. Pyritään parantamaan kuitenkin edelleen valintoja pallollisena ja tottakai oman pään pelaamista ja tasapainoa sekä pelin rytmitystä, jatkaa Hietaharju.

– Kolmas ottelu viikon sisään aiheuttaa luonnollisesti myös  mietittävää, sekä flunssa joka taas normaalisti koulujen alettua riehuu joukkueessa. Toki meillä on mahdollisille poissaolijoille hyvät korvaajat, Hietaharju jatkaa.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella SM-sarjassa. Kevätkierroksen kamppailua KuPS hallitsi aluksi, mutta lopulta kotijoukkue nousi maalin takaa väkisin voittoon Keskuskentällä lukemin 2-1. Myös SM-karsintasarjassa kohdattiin, silloin tammikuun lopussa Kuopiossa, missä SJK-juniorit ottivat pisteet 4-1.

KuPS on kuitenkin viime viikkoina ollut varsin vahva, sillä joukkue kaatoi juuri Seinäjoella vierailleen Käpylän Pallon tylysti 2-0, eli luvassa on todella kova peli.

– Matkustetaan Kuopioon jo tänään ja keskitytään hyvin huomiseen otteluun, lupaa Hietaharju.

Ottelu alkaa Savon Sanomat Areenalla klo 14.30.