Turnaus käyntiin voitolla

SJK-junioreiden P15-ikäluokan Liiga Pohjoisen ottelu Napapiirillä tuotti toivotunlaisen tuloksen ja turnaus käynnistyi mainiosti. Nuoret miehet ottivat makean 3-1 (1-0) -vierasvoiton Rovaniemen Palloseurasta Keskuskentän tekonurmella.

Voitto oli SJK-junioreille neljäs yhtä monessa ottelussa, eli kausi etenee erinomaisella tavalla.

Rovaniemellä vierasjoukkue onnistui ensin maalinteossa ottelun 18. minuutilla Mikael Vuorenmaan toimesta. Kotijoukkue tasoitti 46. minuutilla Leo Autin maalilla. Ottelun viimehetkillä Eemeli Honkola nousi vieraiden sankariksi. Ensin Honkola vei vieraat johtoon 63. minuutilla ja minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua hän viimeisteli vierasjoukkueen matsin kolmannen osuman siivittäen joukkueensa voittoon.

Sarjataulukossa SJK-juniorit on kolmantena. edellä ovat seinäjokelaisten tavoin neljästä ottelusta täydet 12 pistettä kerännyt VPS kakkosena ja seitsemästä pelaamastaan ottelusta 16 pinnaa raapinut JJK kärjessä. Myös OLS on 12 pisteessä, neljäntenä, mutta joukkue on kärsinyt viidessä pelissään yhden tappion. Huomenna SJK-juniorit kohtaa juuri OLS:n Rovaniemellä.