Tuska jatkui Tekonurmella

Tuska jatkui Tekonurmella TP-Seinäjoki – P-Iirot 2-3 (0-1)09 min 0-1 Juho Hyysalo56 min 1-1 Kalle Turpela (oma)58 min 2-1 Eetu Peippo (oma)61 min 2-2 Verneri Salminen66 min 2-3 Ville-Veikko MattilaTP-Seinäjoen B-junioreiden tuska jatkui Jouppilanvuoren Tekonurmella SM-karsintasarjan ottelussa raumalaista Pallo-Iiroja vastaan. Lieneekö ydinvoima tehnyt tekosiaan, vai miten ihmeessä raumalaisjoukkue on noin kookkaaksi saatu kasvatettua, sillä nuorukaiset olivat miltei päätään pidempiä kuin kotijoukkueen pelimiehet.Taidollisesti P-Iirot ei sinällään häikäissyt enempää kuin kotijoukkue, vaikka pelasikin tietyllä tavalla ihan kelpo jalkapalloa. Kai se jonkinlaista ironiaa on, että kotijoukkue ei ottelussa onnistunut kertaakaan maalinteossa, vaan vieraat pistivät pallon kahdesti omiin tehden ottelun kaikki viisi maalia.Ensimmäisen maalinsa vieraat saivat kesken TP-Seinäjoen pallonhallinnan nopeakinttuisen Juho Hyysalon karattua laidalta pahantekoon. Hyvä laukaus painui takakulmaan, eikä Toni Koivusaarella ollut mahdollisuuksia. Näin tuli kylmää vettä niskaan jo yhdeksännellä minuutilla.Toisella puoliajalla vietettiin todella värikäs kymmenminuuttinen, jonka aikana nähtiin loput maalit. Ensin Jaakko Lampi laukoi vaparin, jonka ohjasi omiin Kalle Turpela ja peli oli tasan 56. minuutilla. Vain kaksi minuuttia edellisestä sohi Eetu Peippo pallon omaan maaliin Teemu Penninkankaan vasemmalta tulleesta keskityksestä.Vieraat ottivat kuitenkin pelin takaisin haltuunsa iskemällä tasoituksen vain kolme minuuttia edellisestä. Ensimmäisen maalin tehnyt Hyysalo petasi mainion paikan Verneri Salmiselle, joka laukoi komeasti 2-2 –maalin 61. minuutilla. Vain viisi minuuttia edellisestä syntyi ottelun ratkaisumaali.P-Iirot sai kulmurin, jonka jälkitilanteen Toni Koivusaari torjui kahdesti. Kolmatta kertaa hän ei enää pallon eteen ruuhkassa ehtinyt, vaan Ville-Veikko Mattila pääsi sohimaan pelivälineen verkkoon.TP-Seinäjoelle tappio tiesi jumittumista entistä tiukemmin SM-karsintasarjan tyveen. P-Iirot sen sijaan jatkaa sarjan kärkikastissa. Kotijoukkueen selkeä ongelma on maalinteko, vaikka tälläkin kertaa pallo löytyi kahdesti vastustajan verkosta.Oman pään virheet ovat niin radikaaleja, että vastustajat saavat niistä aivan liikaa helppoja osumia. Itse joukkue joutuu puolestaan tappelemaan kynsin hampain saadakseen maaleja. Toki kahdeksan maalia viidessä ottelussa on hyvä saldo, mutta ainutkaan hyökkääjä ei ole onnistunut maalinteossa ja omissa on soinut jo peräti 12 kertaa. TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Niko Nauholz (41. Vili Rajamäki), Juho Pajula, Henri Huilla, Jaakko Vähäpesola (39. Lauri Latvala), Teemu Penninkangas (75. Sami Viljanen), Saku Koskinen, Jaakko Lampi, Kalle Taimi (41. Jarno Takamäki), Miika Korpela, Juuso Koskela