Tylyä kyytiä Norrvallalta

Norrvalla FF – SJK-juniroit 8-2 (3-1)

Ihmiset jotka sanoo, että huipulla tuulee, eivät ole käyneet koskaan pohjalla. Vöyrillä paska haisi ja balalaikka soi omassa päässä. SJK-junioreiden C15 otti kuonoon 8-2 (3-1) Norvallalta ikäluokan Aluesarjan ottelussa.

Peliä oli pelattu 2 minuuttia kun vastustaja oli kävellyt 2 maalia SJKn toppareiden välistä. Kohta jo kolmas maali pomppi viidellä pompulla pääpuskun jälkeen tolpan kautta sjkn maaliin.Sjkn huonot eväät oli puoliajalla nopeasti syöty ja sama meno jatkui toisella puoliajalla Norvallan pelatessa hyvää futista saaden rakennettua kerta toisensa jälkeen pallon parhaalle maalintekopaikalle ja alakulma, yläkulma, alakulma, yläkulma maalivahti Veikko Tusan tuskaillessa poimiessaan palloja verkosta. SJKsta mainitsemisen arvoinen pelaaja on ainoastaan Jonny Lammassaari tehden maalin ja pelatessa lopun topparina haluten palloa ja rakentaen alhaalta peliä. Peli ei sen kummempaa analyysia kaipaa: jotkut päivät on kultaa, kiveä muut!Tervetuloa katsomaan parempaa joukkuetta ensi sunnuntaina PSL -peleihin stadionille KPV:ta ja FF Jaroa vastaan.