U17-junnuille paikka Ykköseen

SJK-junioreiden vahvasti pelannut U17 jatkoi vielä Ykkösen nousukarsinnassakin siitä, mihin se päätti Kakkosen kautensa. Tämähän tarkoittaa sitä, että voitosta voittoon kulkenut joukkue jatkoi tappiotonta kauttaan ja otti taas kerran murskavoiton. Karsinnassa vastaan tullut oululainen Tervarit-j/B2 sai kylmää kyytiä.

SJK-juniorit v Tervarit-j/B2 5-1 (3-1)12 min 1-0 Taavi Kangaskokko21 min 2-0 Atte Kiviluoma25 min 3-0 Vili-Verneri Tuisku30 min 3-1 Arttu Rajaniemi46 min 4-1 Daniel Hietala60 min 5-1 Daniel Hietala

Tusinan verran oli minuutteja käytetty kun pallo oli ensimmäistä kertaa vieraiden verkossa. Sen toimitti sinne Kaapo Kangaskokko, jolle osuma oli kauden 17. Ihan kelpo saldo kun nuorella miehellä on tilillään 16 ottelua tällä kaudella.

Atte Kiviluomalle hänen 2-0 –osumansa oli topparin tontilta kauden toinen ja se syntyi kun kellossa oli ventin verran minuutteja käytettynä.

Neljä minuuttia myöhemmin Vili-Verneri Tuisku viimeisteli lukemiksi jo 3-0 kauden seitsemännellä maalilla ja peli alkoi vähitellen näyttää siltä, että homma on taputeltu.

Vierasjoukkue onnistui kuitenkin Arttu Rajaniemen maalilla kaventamaan tasan puolen tunnin pelin jälkeen numeroiksi 3-1.

Se ei kuitenkaan riittänyt oikein mihinkään, sillä toisella puoliajalla topparina pelaava Daniel Hietala osui kahdesti nostaen kauden saldonsa 13. maaliin 17 ottelussa. Voisi sanoa, että ihan kelpo saldo siis.

Erikoista matsissa oli se, että kauden aikana 17 matsissa mielikuvituksellisen huikeat 34 maalia viimeistellyt Elari Hautamäki jäi ilman maalia. Voisi kai sanoa, että vieraat onnistuivat yhdessä asiassa ottelussa, eli pitämään maaliruiskun vailla osumaa. Se, kuinka paljon tuo lohdutti onkin sitten ihan toinen juttu.

SJK-junioreiden U17-joukkue pelasi kelpo kauden. Kevätkierroksella otteluita tuli yhdeksän, jotka kaikki päättyivät joukkueen voittoon maalieron oltua peräti 60-5. Ainoa pieni tahra saldoon tuli syyskierroksen vierasottelussa Närpiössä, jossa joukkue jäi 4-4 –tasapeliin Kraftia vastaan. Muut seitsemän ottelua päättyivät voittoihin maalierolla 49-7.

Kauden kokonaissaldo oli siis 17 voittoa ja yksi tasapeli maalierolla 114-13. Joku saattaisi arvella, että tämä porukka pelasi ihan väärässä sarjassa…