Nelonen tyylillä päätökseen

SJK-juniorit järjesti Nelosen ylemmän loppusarjan päätöskierroksella melkoiset maalikarkelot tyrmäämällä sarjakkosen kotikentällään selkein lukemin. Vaasalainen ABC/Strömsö saattoi olla jo hiukan antautuneena ennen matsia, sillä kaulaa oli sen verran paljon, ettei ottelulla ollut enää panosta nousun kannalta. Sen SJK-juniorit oli varmistanut jo viikkoja sitten.

SJK-juniorit v ABC/Strömsö 7-2 (5-1)08 min 1-0 Alex Kivimäki22 min 2-0 Tommi Kukila35 min 3-0 Paavo Nyrhinen38 min 3-1 Mikael Johansson43 min 4-1 Habibullah Husseini45 min 5-1 Habibullah Husseini55 min 6-1 Habibullah Husseini84 min 6-2 Thomas Karv87 min 7-2 Alex Hietala

Maalijuhlat aloitti Alex Kivimäki kauden viidennellä osumallaan ennen kuin kello oli ehtinyt 10. minuutin kohdalle. Reilun 20 minuutin jälkeen asialla oli Tommi Kukila kauden kuudennella maalillaan ja Paavo Nyrhisen kauden kahdeksas maali muutti lukemiksi 3-0.

Vieraiden kavennettua Thomas Johanssonin osumalla alkoi Habibullah Husseinin näytös. Mies viimeisteli puhtaan ja aidon hattutempun osuttuaan kolme kertaa peräkkäin. Varsin usein vaihdosta kehiin tullut Husseini nousi samalla joukkueensa parhaaksi maalintekijäksi päättyneellä kaudella viimeisteltyään yhteensä 10 maalia.

ABC/Strömsön kipparin, Thomas Karvin, kavennuksen jälkeen Alex Hietala iski kauden viidennen maalinsa sinetöiden loppunumeroiksi 7-2.

On päivän selvää, että joukkueen valmennustiimistä Joonas Kuivalainen myhäili maireasti ottelun ja kauden jälkeen.

–          Viimeisessä kotipelissä ei nyt sinänsä panosta ollut, mutta voitolla saatiin pidettyä kolmen vuoden mittainen kotiotteluiden tappioton putki vielä voimissaan. Kaikin puolin onnistunut ja erittäin hyvä kausi joukkueelta. Meille tuli paljon uusia nuoria pelaajia, kun SJK:n A-juniorit päätettiin jättää pois ja sieltä osa pelaajista siirtyi sitten meille. Joukkueen rakenne on ollut aika optimaalinen sekoitus nuoruutta ja kokemusta ja joukkuehenki on ollut omasta mielestäni läpi kauden erinomainen, Kuivalainen avasi kulunutta kautta.

–          Tasainen laaja rinki on ollut avain asemassa, kun poissaoloja tulee kauden mittaan joka tapauksessa. Ensi vuonna päästään pelaamaan vielä astetta kovempia pelejä 3. divariin, joka mielestäni on aika hyvä sarjataso meidän joukkueelle ja uskon vahvasti, että siellä myös pärjätään, tiivisti Kuivalainen.