Vain neljä kehissä

Vain neljä kehissä Torstai-illan Veikkausliigakierros tarjosi peliaikaa ainoastaan neljälle aiemmin TP-Seinäjoen väreissä esiintyneelle pelimiehelle.Chris Cleaverin kausi lienee paketissa ilkeän polvivamman seurauksena, joten TPS saa tulla toimeen ilman miehen palveluksia toistaiseksi. TPS nipisti kuitenkin Tampere Unitedilta pinnan vieraista numeroin 1-1 (0-1).Kovasti julkisuuteen kyseenalaisilla seikoilla viime päivinä noussut FC haka puolestaan hävisi vieraissa FC Interille 1-0 Toni Lehtisen pelattua 74 minuuttia. ”Tono” teki viimeisiksi 16 minuutiksi tilaa Jarno Mattilalle. Kuten tavallista, Ville Pajula katseli ottelun penkiltä.Kuopiossa Miika Turunen pelasi täydet minuutit kun kotijoukkue KuPS taipui sarjan kakkosena olevalle FC Lahdelle 3-2. Vaasassa Jyri Hietaharju pelasi jälleen VPS:n penkillä pitäen hyökkääjäksi hankitun Raphael Ederehon edelleen penkillä. ”Jylpylle” tuli täydet minuutit maalittomassa kotiottelussa HJK:ta vastaan. Jyrki Saranpää puolestaan tuli vaihdosta Toni Hahdon tilalle 77. minuutilla ja oli ratkaista ottelun alivoimalla päästyään tulittamaan terävästi aivan ottelun lopussa. Ville Ylinen ja kakkosmaalivahti Janne Ahola eivät minuutteja saaneet.Myllykosken Saviniemessä isäntäjoukkue MyPa kohteli FF Jaroa kaltoin numeroin 3-0. Kaikki kolme ex-pruukilaista istuivat penkillä. MyPan puolella maalivahti Jani Luukkonen ja pietarsaarelaisten puolella Markus Koljander ja Mathias Kullström.