Varsinaiset venetsialaiset

SJK-j – RoPS 5-5 (4-3)03 min 1-0 Joonas Lepistö10 min 2-0 Joni Rintatalo12 min 3-0 Joonas Lepistö14 min 3-1 Jarkko Luiro17 min 4-1 Johan Lamberg19 min 4-2 Tommi Kiviniemi27 min 4-3 Jarkko Luiro53 min 4-4 Jarkko Luiro65 min 5-4 Aatu Kujanpää80+3 min 5-5 Arttu Happonen

Tietenkin se on kaikilla tiedossa, että elokuun viimeisenä viikonloppuna vietetään huvilakauden päättäjäisiä, eli venetsialaisia. Silloin räiskyy, paukkuu ja räjähtelee pikkuisen joka suunnalla. Niin myös kävi B-junioreiden I divisioonan ottelussa Prunttimäessä, missä kotijoukkueen onnistui tuhria kolmen maalin johtonsa.

Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia tarjosivat peräti kuusi maalia, joista kotijoukkueelle kaksi viimeisteli Joonas Lepistö. Myös Joni Rintatalo onnistui "Lepan" maalien välissä ja näin oltiin kolmen maalin johdossa jo 12. minuutin kohdalla. Tuo johto ei kuitenkaan kestänyt.

Ensin ottelussa hattutempun viimeistellyt RoPS:n Jarkko Luiro kavensi, eikä edes Johan Lambergin hyvä veto, joka muutti numeroiksi 4-1, katkaissut vieraiden niskoja. Sen sijaan Tommi Kiviniemi ja Luiro iskivät vielä ennen taukoa ja näin ilotulituksessa pidettiin tauko numeroissa 4-3.

Toisella puoliajalla ei aivan vastaavaa räiskettä nähty. Silti maaleja syntyi edelleen. Luiro tasoitti kamppailun 53. minuutilla, mutta Aatu Kujanpään komea veto vei kotijoukkueen vielä kerran johtoon. Aivan ei 5-4 numerotkaan riittäneet, sillä vaihdosta tullut Arttu Happonen tasoitti lopulta kamppailun jääkiekkonumeroihin 5-5, kun ottelun lisäaikaa oli pelattu jo kolmisen minuuttia.

Jokainen osaa varmasti kuvitella, millainen pettymys tasapeliin jääminen kotijoukkueelle oli. Kirvelyä lisää se, että 5-4 -tilanteessa kotijoukkue hukkasi pilkun, joka olisi hyvinkin saattanut olla se ratkaiseva maali kotivoiton kannalta.

Tappion kotijoukkue kuitenkin vältti ja näin syyskierroksen tappiottomien otteluiden syyskierros venyi jo kuuteen matsiin.