Veikkausliigan jatko-ohjelmat selvillä

SJK jatkaa kauttaan Veikkausliigan Haastajasarjassa ja tavoittelee europaikkaa kaudelle 2020. Kausi jatkuu perjantaina 13.9. klo 18.30 pelattavalla Pohjanmaan derbyllä SJK vs. VPS. SJK:n kausikortit käyvät edelleen normaalisti myös Haastajasarjassa. Ennakkolipunmyynti peleihin aukeaa välittömästi SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa. SJK-juniorit myyvät myös kaikkiin Haastajasarjan otteluihin käyvää lippu-voucheria, jonka voit vaihtaa haluamaasi SJK:n kotiottelun lippuun SJK Shopissa. SJK-juniorit saa kaikista myymistään lipuista osuuden ja siten voit tukea myös junioritoimintaa.

Veikkausliiga jaettiin elokuun jälkeen kahteen kuuden joukkueen jatkosarjaan ja SJK pelaa Haastajasarjassa yhdessä Pohjanmaan alueen naapuriseurojen VPS:n ja KPV:n kanssa. Muut joukkueet ovat FC Lahti, HIFK ja RoPS. SJK saa runkosarjan sijoituksensa perusteella Haastajasarjaan kolme kotiottelua. Kotona kohdataan Pohjamaan derbyissä VPS ja KPV sekä Haastajasarjan päätöspelissä FC Lahti. Vieraspeleissä SJK matkustaa Helsinkiin ja Rovaniemelle.

Runkosarjassa pelattua Pohjanmaan PowerPark Liigaa ei enää jatketa, sillä SJK on jo voittanut sen kuudella pisteellä ja saanut siitä pokaalin. Yhteistyötä naapuriseurojen kanssa tehdään kuitenkin edelleen ja sekä VPS että KPV, saavat SJK-otteluihin myymistään vieraspäädyn ennakkolipuista osuuden. Siten mahdollisesti paikalle tulevat vieraskannattajat tukevat samalla myös omaa seuraansa.

Pisteet runkosarjasta jäävät voimaan myös Haastajasarjaan ja yksinkertaisen sarjan jälkeen kaksi Haastajasarjan parasta pääsee mukaan kauden jälkeen pelattavaan euroturnaukseen. Euroturnauksessa on jaossa paikka UEFA Eurooppa Liigaan kaudelle 2020, mikä on ollut SJK:n tavoitteena kauden alusta alkaen. Parhaimmillaan pelit jatkuvat siis Haastajasarjan jälkeen vielä euroturnauksessa neljän pelin verran, ja kausi päättyisi silloin vasta marraskuun alussa.

Haastajasarjan otteluohjelma:

Pe 13.09. klo 18:30 SJK – VPS

La 21.09. klo 18:00 HIFK – SJK

Pe 27.09. klo 18:30 SJK – KPV

Su 06.10. klo 16:00 RoPS – SJK

La 19.10. klo 15:00 SJK – FC Lahti

Voit ladata otteluohjelman sähköiseen kalenteriisi tästä linkistä

Perjantaina 27.9. pelattavan SJK – KPV -ottelun vuoksi, Kakkosen C-lohkon ottelu SJK Akatemia – VPS J Akatemia, siirtyy pelattavaksi sunnuntaina 29.9. klo 15:00 OmaSp Stadionilla.

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla ja SJK:n pelaajia lähtee mukaan maajoukkuetehtäviin. Seinäjoelle jäävät pelaajat jatkavat harjoittelua myös maajoukkuetauon aikana päävalmentaja Brian Pagen johdolla. Maajoukkuetauolla on myös Kakkonen, jossa pelaa SJK Akatemia. SJK:n A-nuoret pelaavat kotiottelun SM-sarjassa OmaSp Stadionilla lauantaina 7.9. klo 13.00 ja otteluun on vapaa pääsy. B-nuoret puolestaan pelaavat kotona sunnuntaina 8.9. klo 18.00 ja kohtaavat OmaSp Stadionilla KPV:n. Myös siihen otteluun on vapaa pääsy.

Uutinen SJK:n nettisivuilla:

http://www.sjk.fi/w/veikkausliigan-jatko-ohjelmat-selvilla

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4