VIFK vieraaksi Prunttimäkeen

B-junioreiden Suomen Palloliiton P17 Ykkösen Lohko C:n kamppailu SJK-junioreiden ja IFK Vasan välillä pelataan huomenna keskiviikkona Prunttimäessä klo 18.15.

Pelkästään sarjataulukkoa vilkaisemalla homma näyttäisi siltä, että sarjakakkosena oleva kotijoukkue lähtisi otteluun suosikkina, mutta kaikki muistavat aivan varmasti sen, miten hankala vastustaja sarjataulukossa seitsemäntenä oleva VIFK on ollut läpi vuoden.

Talvella pelatuissa harjoitusotteluissa VIFK oli niskanpäällä, vaikka Vaasassa innostuttiinkin pommittamaan maaleja ihan urakalla ottelun päätyttyä 4-4. Sen sijaan Wallsport Areenassa tähtirinnat olivat vahvempia 3-1. BSM-karsintasarjassa peli päättyi taas Vaasassa tasan ja kuinka ollakaan, myös Ykkösen kevätkierroksen ottelu pelattiin Vaasassa ja silloin isännät olivat todella harmillisten tapahtumien jälkeen 1-0 parempia.

Syyskierroksella molemmat joukkueet ovat pelanneet vasta kolme ottelua, eli tämä on neljännen kierroksen rästiottelu. Näissä kolmessa pelaamassaan ottelussa VIFK on kaatanut Kemin Palloseuran kotonaan 4-2 ja GBK:n kotonaan 3-1. Sen sijaan vierailu Tampereelle tuotti niukan 3-2 -tappion Ilves/2:lle.

SJK-junioreiden saldo vastaavasti kertoo joukkueen kaataneen Pirkkalan Jalkapalloklubin kotonaan 4-1, Kemin Palloseuran vieraissa 4-3 ja FF Jaro/2:n kotonaan 3-1.

Luvassa on siis todella tiukka matsi. Vastakkain ovat paitsi joukkueet, myös koutsit, eli entiset pelikaverit Jyri Hietaharju ja Christian Sund.

Mielenkiintoista matsia kannattaa ehdottomasti lähteä seuraamaan miten tällä kertaa taistellaan.