Kotijoukkue oli Virkiämpi Lapualla

Jalkapallossa, kuten monessa muussakin pallopelissä voiton vie se joukkue, joka tekee enemmän maaleja, pelkkä pallonhallinta ei riitä. Kiviristin kentällä tämä vanha totuus koitui SJK-junioreiden kohtaloksi.

Virkiä onnistui maalinteossa ensimmäisellä jaksolla kertaalleen 6 peliminuutin kohdalla. Mustapaitaisella vierailijalla ei kuitenkaan ollut pelissä mitään hätää, vaan pallon hallinta oli selkeästi mustilla, kotijoukkueen juostessa perässä. Tauolla valmennus kuitenkin painotti vielä nopeampaa pallon liikuttelua, jolloin vastustajalle ei annettaisi sitäkään pientä mahdollisuutta saada otetta itselleen.

Toisella jaksolla reilu kymppi kellossa, kun Sjk:lla kulmapotku, pallo ajautui keskiympyrään, josta pienen pomputtelun jälkeen sinipaitainen pelaaja sen ottaa itselleen ja kasvattaa johdon 2-0. Kun peliä oli noin 20 minuuttia jäljellä, valmennus teki hieman muutosta kenttäryhmitykseen ja se toikin tulosta. Topias Salokorven nousu oikealta laidalta ja syöttö maalin eteen, josta Juuso Kara pääsi rokottamaan entistä seuraansa ja kavensi tilanteen 2-1. Pian kuitenkin kotijoukkue onnistui jälleen virheen seurauksena kasvattamaan johdon kahteen maaliin. Pojat yrittivät vielä nousta uudelleen, mutta hyökkäysalueen vapaapotkun osuttua ensimmäiseen pelaajaan ja siitä onnistunut läpiajo 4-1 ratkaisi ottelun. Lopussa ei enää yrityksestä huolimatta maaleja nähty, joten pisteet jäivät Virkiälle.