Virheet maksoivat jälleen

Virheet maksoivat jälleenTP-Seinäjoki – OPS 1-2 (0-2)02 min 0-1 Lasse Pohjola25 min 0-2 Olli Luoma-Aho87 min 1-2 Mikael MuurimäkiTP-Seinäjoen toinenkin kotiottelu päättyi kirvelevään tappioon. OPS haki pisteet Jouppilanvuoren tekonurmelta numeroin 2-1 (2-0) iskettyään avausmaalin jo ottelun toisella minuutilla.OPS aloitti ottelun terävästi hankkien heti kulmurin Tiitus Lehtisen huolimattoman purkupallon seurauksena. Kulmurin jälkeen pallo ajatui Lasse Pohjolalle, joka nosti pallon yli Janne Aholan maalin takanurkkaan. Maali maistui melko halvalle ja kotijoukkue joutui heti takaa-ajoasemiin.Yhtään paremmin peli ei jatkunut, sillä Janne Ahola kaatoi läpiajossa olleen OPS:n pelaajan ja sai tempustaan keltaisen kortin todella heikosti tuominneelta Christoffer Sundilta. Aika moni tuomari olisi lähettänyt Aholan suihkuun, joten tuuri oli nyt myötä.Vajaan puolen tunnin kohdalla tuuria ei sitten enää ollutkaan, vaan puolustuksessa sekoiltiin ja melko kyseenalaisinkin keinoin läpi ottelun pelannut Olli Luoma-aho sai lähes valita minne pallon sijoittaa ja näin oltiin jo kahden maalin takaa-ajoasemassa.Heti perään Cassiano katseli keskikentällä Sundin korttia ja vain hetkeä myöhemmin Sund vilautti korttiaan OPS:n Mika Pietilälle. Sundin puhalluksista oli linja kateissa läpi ottelun ja olikin onni, ettei kukaan loukkaantunut. Vieraat räksyttivät läpi ottelun miltei jokaisesta tuomiosta ja pelin jälkeen kävi ilmi miksi.”No, meillä oli paineita ja ulosajettu pelaaja (Jani Hyvärinen) yritti saada korttitilinsä täyteen. Kyllähän siinä tuli tosiaan suuta soitettua” myönsi OPS:n valmentaja Tomi Molin. Ulosajo tosin ei suunsoitosta tullut, vaan törkeästi sukille vetämisestä, joten se oli täysin aiheellinen ratkaisu.Toisella puoliajalla TP otti pelin haltuunsa ja vyörytti hyökkäyksiään kohti OPS:n päätyä. Maalivahti Mikko Siivikko piti kuitenkin maalinsa puhtaana aina ottelun loppuhetkille saakka, vaikkei todella hankaliin tilanteisiin joutunutkaan.Kuvaavaa oli kuitenkin se, ettei OPS kyennyt luomaan yhtään erityisen vaarallista tilannetta TP:n maalille toisella puoliajalla. Sen sijaan TP:lla oli muutama mainio paikka. Aika loppui kuitenkin kesken, vaikka pari minuuttia ennen loppua viimeisen vartin ylivoimalla pelannut kotijoukkue saikin kavennuksen aikaan.Mikko Ylihärsilä ajoi vasemmalta vahvasti maalille tulittaen terävästi. Siivikko ei saanut palloa haltuunsa, vaan Mikael Muurimäki pääsi avaamaan kauden maalitilinsä. Se ei kuitenkaan riittänyt.Jos erotuomari Sund oli huono, niin ei kumpikaan joukkuekaan kovin erinomaista peliä esittänyt. Ottelun hahmoja olivat OPS:n etutopparit Juho Meriläinen ja Jukka Korhonen, jotka dominoivat ilmatilaa tyylikkäästi.Kotijoukkueesta Tiitus Lehtiselle ojennettiin palkinto, mutta aivan yhtä hyvin sen olisi voinut tällä kertaa antaa Lasse Männiköllekin. Sen sijaan keskikentällä peli ei lähtenyt käyntiin oikein millään tavalla. Cassiano ja Pekka Väänänen eivät väännöissä pärjänneet ja luovuus puuttui ratkaisuista. Sen sijaan tauolta kehiin tullut Jarkko Mäki-Maunus oli pirteämpi kuin Eurassa cupin ottelussa. Jaken paluun myötä keskikentälle saadaankin jatkossa voimaa.”OPS ei todellakaan ollut huono joukkue, joten sopii ihmetellä, miten heillä ei ollut pisteitä ennen tätä peliä. He pelasivat fyysisesti ja on pakko myöntää, etteivät meidän nuoret miehemme pärjää kunnolla näissä fyysisissä väännöissä. Ei voi olettaa voittavansa pelejä kun tekee virheitä, eikä pärjää fysiikassa” noitui erittäin pettynyt Thomas Dunne ottelun jälkeen.”Kaikki kunnia kuitenkin OPS:lle. He pelasivat ajoittain ihan hyvää peliä. Päällimmäisenä mielessä on iso pettymys. Meidän on kuitenkin noustava tästä ja koitettava saada pari voittoa ennen kuun loppua. Jatkossa tarvitsemme pari kaveria lisää. Toivomme myös saavamme miehiä mukaan sairastuvalta ja sekin varmasti auttaa” löysi Dunne hieman optimismia.TP-Seinäjoki: Janne Ahola (v), Lasse Männikkö, Tiitus Lehtinen, Vesa Kivimäki, Henri Erti, Ville Pajula, Pekka Väänänen, Cassiano (v, 46. Jarkko Mäki-Maunus (v)), Johannes Saranpää (70. Jere Jääskeläinen), Mikko Ylihärsilä, Mikael Muurimäki