Virkiä kaatoi ysinelosten mustan

Virkiä kaatoi ysinelosten mustanTP-Seinäjoen ysiinelosten Mustat pelasivat harjoitusottelun Lapuan Virkiää vastaan sunnuntaina heti Akatemian pelin jälkeen. Ottelussa vei pitemmän korren vierasjoukkue tuloksella 2-0 (1-0).
Ottelun alussa vierasjoukkue oli vahvempi ja sai luotua tilanteita kotijoukkueen maalille mutta huippuvireessä ollut TP:n maalivahti Jarkko Orava torjui kaikki lapualaisten yritykset torjumalla mm. rangaistuspotkun. Puoliajan lopulla ottelu tasaantui ja TP:llä oli omat paikkansa tehdä avausmaali, mutta ainoan maalin teki Virkiän puolustaja melkein keskikentältä vedettyään korkean kaaripallon suoraan yläriman alle. Erän lopulla oli tasoitus lähellä Otto Nyyssölän lauottua vaparin suoraan ylärimaan.
Toinen erä oli tasaista pelaamista, molemmat joukkueet saivat luotua vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Toisen puoliajan ainoa maali syntyi Virkiän hyökkääjän vahvan yksilösuorituksen jälkeen erän alkupuoliskolla.
Vaikka Mustille häviö ottelussa tulikin, silti jokainen pelaaja voi olla tyytyväinen omaan pelisuorituksensa. Joukkueessa pelasi kaksi pelaajaa lainalla B:n haastajajoukkueesta, kuten myös vastustajan maalilla oli raamikas maalivahti Virkiän B-junioreista.
Virkiä osoitti pelillään olevansa vahva ehdokas nousijajoukkueeksi syksyn aluesarjaan piirin 1. divisioonasta mutta helpolla eivät pääse muutkaan joukkueet TP:n Mustia vastaan kevätkierroksella.