Virkiä nurin vieraissa

Virkiä – SJK-juniorit 2-7 (2-3)05 min 0-1 Eero Pöyhönen10 min 0-2 Eero Pöyhönen14 min 1-2 Henrik Mäkynen21 min 1-3 Lassi Harju22 min 2-3 Henrik Mäkynen48 min 2-4 Lassi Harju50 min 2-5 Eero Pöyhönen67 min 2-6 Lassi Harju69 min 2-7 Ilari KangasniemiSJK-junioreiden nollaseiskat karkasivat ottelun toisella puoliajalla Lapuan Virkiää vastaan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P12-ikäluokan Kakkosessa.Ensimmäisellä puoliajalla peli pysyi tiukkana, vaikka vierasjoukkueen Eero Pöyhönen tulittikin kaksi ensimmäistä maalia nopeassa tahdissa Kiviristin kentällä.Ennen puoliaikaa kotijoukkueen Henrik Mäkynen viimeisteli myös kaksi maalia, mutta ottelussa kolme maalia viimeistellyt Lassi Harju avasi maalihanansa ensimmäisellä puoliajalla.Toisella jaksolla Harju osui vielä kahdesti ja Pöyhönenkin täydensi hattutemppunsa ennen kuin Ilari Kangasniemi sinetöi numerot 69. minuutilla.