Nollakutosille voitto maalijuhlissa

SJK-juniorit – Närpes Kraft 6-4 (3-1)01 min 0-1 Nai Maris06 min 1-1 Taavi Kangaskokko09 min 2-1 Taavi Kangaskokko15 min 3-1 Oliver Metsälä37 min 3-2 Joel Skogberg42 min 4-2 Seeti Korpi48 min 4-3 Joel Skogberg51 min 5-3 Oliver Metsälä56 min 5-4 Jeremias Bengs70 min 6-4 Oliver MetsäläSJK-junioriden nollakutoset otti maukkaan voiton Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P13-ikäluokan Ykkösessä Wallsport Areenassa.Kraft sai otteluun Nai Marisin osumalla loistavan startin hänen viimeisteltyään heti ottelun ensimmäisellä minuutilla.Kotijoukkue kuitenkin käänsi ottelun taukoon mennessä kahden maalin johdokseen Taavi Kangaskokon tehtyä ensimmäiset kaksi maalia ja Oliver Metsälän onnistuttua viimeistelemään ensimmäisen illan kolmnesta maalistaan.Maalihippaset jatkuivat toisellakin jaksolla kiivaina. Yhteensä toisella puoliajalla nähtiin peräti kuusi maalia, jotka jakaantuivat tasan.Vieraiden Joel Skogberg osui kahdesti ja Jeremias Bengs kertaalleen. Kotijoukkueesta Oliver Metsälän lisäksi maalinteossa onnistui Seeti Korpi.SJK-juniorit on aloittanut sarjan kahdella voitolla. Seuraavaksi joukkue kohtaa sarjaa johtavan VPS-juniorit vieraissa 30.5.