Vitonen jatkuu tiistaina

Pelikiireet jatkuvat SJK-junioreiden B-junnujen osalta jo tiistaina. Nyt pelataan kuitenkin Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosta ja vieraaksi saapuu vaasalainen Palosaaren Urheiluseura, eli tutummin PUS.

Siinä missä nuori SJK-juniorit hakee pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa, pelaa PUS puolestaan sarjan ylemmässä keskikastissa.

Sarjataulukossa SJK-juniorit on 10 pisteellään kahdeksantena ja vastaavasti PUS 22 pisteellään viidentenä. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella ja silloin isäntäjoukkue PUS oli vahvempi lukemin 2-1 (0-0) maalattuaan kahdesti aivan ottelun loppuhetkillä.

Vierasjoukkue otti tuolloin johdon 76. minuutilla Jaro Kurosen osumalla, mutta kotijoukkue iski tasoihin 80. minuutilla Joel Tikan osumalla ja ratkaisi kamppailun edukseen 84. minuutilla Amel Omerovicin maalilla.

Raviskalle huomenna saapuva vierailija on pelannut kolme ottelua peräkkäin ilman voittoa hävittyään sekä Suvilahden Sisulle, että Sundom IF II:lle ja pelattuaan Kauhajoen Karhun kanssa tasan. SJK-juniorit puolestaan on kolmesta viimeisestä matsistaan saalistanut voiton, tasapelin ja kärsinyt yhden tappion.

Edelliseen matsiinsa ABC:tä vastaan SJK-juniorit oli saanut apuja SJK Akatemian puolelta. Se, mikä huomenna on tilanne selvinnee klo 18.00 Raviradan nurmella.