Vitosessa taas kotimatsi

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitonen jatkuu taas tiistai-iltana Raviradan nurmella kun sarjan kärkisijan yhdessä Vaasan Pallo-Veikkojen kanssa jakava Kortesjärven Järvi-Veikot/Kauhavan Kanuunat -yhdistelmäjoukkue saapuu vieraaksi klo 18.00 alkavaan kamppailuun.

KJV/Kanu antoi ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa tylyn oppitunnin siitä, miten pallo liikkuu ja peli käy kaatamalla nuoren SJK-junioreiden ryhmän Kortesjärven Keskuskentällä toukokuun viimeisenä päivänä. Numerot olivat selkeät 5-0 (1-0).

Kuluvalla kaudella yhdistelmäryhmä on hävinnyt vain kahdesti. Vaasassa joukkue taipui juuri sarjan piikkipaikkaa jakavalle VPV:lle 4-0, mutta toinen tappio on kerrassaan erikoinen, sillä sarjakolmonen Töjby FC voitti yhdistelmäånipun vieraskentällä peräti 6-0.

Vastaavasti SJK-juniorit onnistui viime torstaina tekemään pesäeroa sarjan häntäpäähän muhkealla 10-1 -vierasvoitollaan FC KOMU:sta. Näin matkaa pahnan pohjimmaisina makoileviin mustasaarelaisiin ja Kauhajoen Karhuun on nyt seitsemän pistettä.

Tiistai-illan ottelussa olisi mainio tilaisuus pelata vapautuneesti ja pistää vahva vierailija ahtaalle. Omaa mielenkiintoaan matsiin tuo se, että KJV/Kanun riveissä pelaa TP-55:n kasvatti Juho Mäki-Maunus, joka on tällä kaudella heiluttanut maaliverkkoa viidesti 12 ottelussa.

Ottelu alkaa siis klo 18.00 Raviskalla. Tervetuloa.