Voitto mukaan maalijuhlista

Kemin Palloseura – SJK-juniorit 3-4 (2-2)

07 min 1-0 Eero Oikarinen

10 min 2-0 Jesse Oinas

24 min 2-1 Oskar Pihlaja

36 min 2-2 Oskar Pihlaja

50 min 2-3 Oskar Pihlaja

53 min 2-4 Aatu Metsä-Ketelä

67 min 3-4 Lassi Paukku (rp)

SJK-juniorit otti toisen peräkkäisen voittonsa P17 -ikäluokan Ykkösen syyskierroksella haettuaan Sauvosaaresta mukaan täyden pistepotin melkoisten maalijuhlien jälkeen. Vaikka joukkue onkin nyt voittanut syyskierroksen molemmat ottelut, tehnyt yhteensä kahdeksan maalia ja jatkaa sarjassa kakkosena, pelissä on vielä paljon parantamisen varaa.

– Pelin alku meiltä todella vaikea ja kotijoukkue teki kaksi eriloistilannemaalia ennen kuin hieman heräiltiin peliin. Noin 20 minuutin kohdalla saatiin peliin paremmin rakennetta ja rytmiä. Pystyttiin pitämään palloa ja rakentamaan myös pidempiä hyökkäyksiä, aloitti joukkueen vastuuvalmentaja matsin analysoinnin.

Ennen tuopta 20. minuutin merkkipaalua kotijoukkue oli ehtinyt hankkiutua kahden maalin johtoon kahdella erikoistilannemaalilla, joista ensimmäinen syntyi jo kamppailun seitsemännellä minuutilla ja toinen vain kolme minuuttia myöhemmin.

– Tilanteessa 2-2 päästiin tauolle. Tehtiin muutama vaihto tauolla ja vaihdettiin vähän myös roolituksia. Toisen jakson alku oli jo hieman sinnepäin miten haluamme pelata. Pojat rakensivat muutaman tosi hienon hyökkäyksen joista maalit. Lisäksi oli vielä muutama muukin paikka lisätä johtoa, jatkoi Hietaharju.

Tuntui välillä, että Oskar Pihlaja piti joukkuetta miltei yksinään pinnalla viimeistellen joukkueensa kolme ensimmäistä osumaa.

– Pelin loppu meni kuitenkin taas sekavaksi, kun päästettiin Kemi maalin päähän rangaistuspotkusta. Menetys omalla puoliskolla jonka jälkeen rike rangaistusalueella, josta kavensivat 3-4, noitui "Jylppy".

Vitosen ottelussa huikeat seitsemän osumaa pommittanut Aatu Metsä-Ketelä tuli vaihdosta sisään tauolla ja onnistui tälläkin kertaa maalinteossa. Nyt Aatun osuma jäikin voittomaaliksi.

– Pelissä oli hyvää, mutta kokonaisuus kuitenkin hieman sekava. Tyytyväinen täytyy tietenkin nousuun olla. Kahden maalin takaa voittoon ja neljä tehtyä maalia on niitä positiivisia juttuja. Pojat näyttivät hyvää henkistä kanttia ja keskittyivät takaiskuista huolimatta. Parannettavaa jäi kuitenkin myös paljon. Pyritään kehittämään peliä edelleen kohti syksyä. Treenit jatkuu taas maanantaina, tiivisti Hietaharju pohjoisen reissun tunnelmia.