Täyden kympin suoritus

FC KOMU – SJK-juniorit 1-10 (0-4)12 min 0-1 Aatu Metsä-Ketelä26 min 0-2 Lenni Yli-Kiikka32 min 0-3 Niko Uutela (rp)33 min 0-4 Aatu Metsä-Ketelä

46 min 0-5 Aatu Metsä-Ketelä

48 min 0-6 Aatu Metsä-Ketelä63 min 1-6 Babil Ombela77 min 1-7 Aatu Metsä-Ketelä

81 min 1-8 Aatu Metsä-Ketelä

87 min 1-9 Aatu Metsä-Ketelä

90 min 1-10 Mikael Uusi-Hakala

SJK-junioreiden tuska ja ahdistus oli taakse jäänyttä elämää torstai-illan vierailulla Helsingbyssä, missä kotijoukkue FC KOMU sai kokea varsinkin Aatu Metsä-Ketelän ja koko muunkin joukkueen täyden kympin nappisuorituksen.

Jos on vierasjoukkueelle ajoittain ollut hankalaa saada palloa vastustajien verkkoon, nyt se onnistui kerrassaan erinomaisen loistavasti. Peräti seitsemän maalia viimeistellyt Aatu Metsä-Ketelä oli kuin legendaarisen Buster-sarjakuvalehden Benny Kultajalka, jonka miltei jokainen kosketus pelivälineeseen tuotti tulosta.

Ensimmäisellä puoliajalla vieraat oikeastaan ratkaisivat kamppailun seitsemän minuutin ajanjaksossa, jolloin Lenni Yli-Kiikka, Niko Uutela ja Metsä-Ketelä pistivät pallon kolmasti kotijoukkueen verkkoon.

Aatu nousi Vitosen Vaasan Piirin maalintekijätilaston kakkoseksi, sillä tilillä on jo muhkeat 16 maalia 14 ottelussa. Vain PUS:n pallotaituri Amel Omerovic on tehnyt enemmän maaleja, eli 18.

Nuoriso-orkesterin soitrannon tahti jatkuu edelleen kiivaana, sillä jo huomenna B-juniorit matkustavat Kemiin, missä B-poikien Ykkösessä vastaan asettuu Kemin Palloseura lauantaina. Vitonen puolestaan jatkuu tiistaina, jolloin Raviskalle saapuu vieraaksi KJV/Kanu -yhdistelmä.