Voitto ja tappio tuliaisina

SJK-junioreiden nollaseiskojen Liiga Pohjoisen reissu Kokkolaan tuotti saldoksi yhden tappion ja yhden voiton. Ensimmäisessä kamppailussa Kuopion Palloseura oli numerollisesti selvästi parempi, mutta valmentaja Esa Haanpää näki ottelussa paljon hyvääkin.

– Emme me olleet siinä pelissä millään tavalla jyrän alla niin kuin viime vuonna. Meillä oli kuitenkin 4-5 erinomaista maalintekopaikkaa ja kentällä peli oli ihan tasaista vääntöä. Matsi ratkesi neljään helppoon henkilökohtaiseen virheeseen ja yksi maali tuli KuPS:n hyvästä hyökkäyksestä. Sinänsä harmi kun päästettiin noita helppoja maaleja, koska me oltiin tosi hyvin pelissä mukan. No, saatiin kokemusta mukaan ja opitaan noista virheistä, selvitti "Eski" ottelua Kuopion Palloseuraa vastaan.

– Sunnuntaina sitten kohdattiin JIPPO ja se peli oli kyllä tosi nihkeää alusta asti, annettiin JIPPO:n pojlle liikaa tilaa pelata ja vähän peesailtiin. Hukattiin myös rankku joka kuvaa peliä hyvin, "Eski" harmitteli.

Lopputulos kirjattiin kuitenkin SJK-junioreille lukemin 2-0. Maalinteosta vastasivat Hugo Roos Akseli Aaltosen esityöstä ja Daniel Huttunen Lassi Harjun kovan laukauksen jälkeisestä reboundista.

– Meiltä puuttui pelirohkeus pelin alussa, mutta pikkuhiljaa sekin asia parani pelin edetessä, tiivisti Haanpää.

– Nyt huilia. Tämä pelitahti on ihan hullu. Ensi viikolla keskiviikkona meillä on peli Kraftia vastaan, torstaina sitten liigapeli KPV:tä vastaan ja la-su sitten Oulussa ensin JJK ja sunnuntaina vielä OLS. Tätähän varten on treenattu, mutta voisi näitä pelejä nyt pelata vähän pitemmälläkin aikajanalla, Haanpää pyöritteli käsittämätöntä tahtia.