Käsittämätön pommitus Vaasassa

SJK-junioreiden U17 joukkue järjesti Vaasassa ihan käsittämättömän pommituksen ikäluokan Kakkosen matsissa VIFK/WFA 2-ryhmää vastaan. Vierasvoitto kirjattiin numeroin 13-0 (10-0) vieraiden harrastettua maalijuhlia ottelun ensimmäisestä minuutista lähtien.

VIFK/WFA/2 v SJK-juniorit 0-13 (0-10)01 min 0-1 Roope Nyrhinen03 min 0-2 Daniel Hietala05 min 0-3 Samuli Vuorela09 min 0-4 Kaapo Kangaskokko14 min 0-5 Elari Hautamäki16 min 0-6 Roope Nyrhinen20 min 0-7 Daniel Hietala21 min 0-8 Kaapo Kangaskokko37 min 0-9 Lauri Kohtala40 min 0-10 Daniel Hietala45 min 0-11 Elari Hautamäki49 min 0-12 Elari Hautamäki53 min 0-13 Elari Hautamäki

Voitto tarkoitti myös sitä, että SJK-juniorit voitti Kakkosen lohkonsa ilman ensimmäistäkään pistemenetystä. Saldoksi muodostui yhdeksän peliä ja yhdeksän voittoa. Kaiken kukkuraksi ryhmä takoi mainituissa yhdeksässä ottelussa peräti 60 maalia päästäen samaan aikaan vain viisi omiin.

Vaasassa peli oli ohi viidessä minuutissa SJK-junioreiden maalattua tuossa ajassa kolme kertaa. Ensimmäisellä jaksolla Daniel Hietala heilutti tahtipuikkoa tehden hattutempun. Toisen puoliajan kaikista maaleista vastasi Elari Hautamäki, jonka saldo matsissa oli neljä osumaa. Hautamäen saldo kevätkierroksella oli peräti 21 maalia. Hassummin ei mennyt ottelussa kahdesti onnistuneella Kaapo Kangaskokollakaan, sillä yhdeksän matsin saldoksi muodostui kymmenen osumaa.

Lohkovoitto tarkoittaa sitä, että SJK-juniorit pääsee halutessaan pelaamaan nousukarsinnan Ykköseen kotikentällään AC Oulu/OLS -kakkosjoukkuetta vastaan. Päätöksiä aiheeseen liittyen lienee luvassa hyvinkin nopealla aikataululla.