Voitto ja tappio Vöyrillä

Voitto ja tappio Vöyrillä TP-Seinäjoen B-juniorit kaatoivat aamulla KPV:n vastaavan yhdistelmän selvin 4-0 (1-0)-numeroin Vöyrillä pelatussa harjoitusottelussa. Varsin kapealla materiaalilla matkassa ollut TP-Seinäjoki ei ensimmäisellä puoliajalla varsinaisesti vakuuttanut, eikä kyennyt luomaan kovinkaan monta maalipaikkaa. Helpottava ensimmäinen maalikin syntyi kokkolalaisten maalivahdin kämmättyä pallon huonolla avauksella oranssipaidoille. Maalin viimeisteli ottelun 37. minuutilla Juuso Koskela.Toisella puoliajalla TP-Seinäjoki meni sitten menojaan Jarno Takamäen iskettyä toisen maalin 46. minuutilla. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Saku Koskinen lisäsi johtoa mainion keskikentän riiston jälkeen. Neljäs osuma syntyi 71. minuutilla todella komean yhdistelmän päätteeksi. Saku Koskinen pisti pallon Juuso Koskelalle, joka jatkoi yhdellä Niko Lehdontielle, jolta pallo siirtyi jälleen ykkösellä Vili Rajamäelle, joka sinetöi loppunumeroiksi 4-0.TP-Seinäjoki – KPV 4-0 (1-0)37 min 1-0 Juuso Koskela46 min 2-0 Jarno Takamäki 48 min 3-0 Saku Koskinen71 min 4-0 Vili RajamäkiTP-Seinäjoki. Toni Koivusaari, Vili Rajamäki, Juho Pajula, Jaakko Lampi, Lauri Latvala, Teemu Penninkangas, Saku Koskinen, Miika Korpela (50. Kalle Taimi), Niko Lehdontie, Juuso Koskela, Jarno Takamäki (30. Eero Rantanen)Tervarit – TP-Seinäjoki 2-1 (1-1)31. 0-1 Saku KoskinenPäivän toiseen otteluunsa TP-Seinäjoki sai vastaansa ensimmäistä kertaa areenalle astelleen Tervarit. Oululaisilla oli matkassa leveämpi materiaali, mutta siitä huolimatta peli pysyi tasaisena aivan viimeisille minuuteille saakka. Lopulta Tervareiden pelaaja pääsi roikottamaan voittomaaliksi 2-1 –osuman pelin 76. minuutilla.Ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin Saku Koskinen kamppailun 31. minuutilla. Tervarit kuitenkin tasoitti pelin minuuttia myöhemmin.Toisella puoliajalla TP-Seinäjoella oli tukku tekopaikkoja ja varsinainen kulmurisuma, mutta palloa ei saatu toistamiseen hyvän oululaisjoukkueen maaliin.Jalka alkoi väistämättä painaa kapealla ryhmällä matkassa olleella TP-Seinäjoella, mutta pelit palvelivat hyvin valmistautumista ensi viikonloppuna alkavaan SM-sarjaan.