Ysivitoset seitsemänneksi

Ysivitoset seitsemänneksi TP-Seinäjoen ysivitoset pelasivat lauantaina Valkeakoskella Saarioinen –turnauksessa sijoittuen seitsemänneksi. Otteluita kertyi yhteensä kolme. Kahdessa ensimmäisessä tuli tappiot FC Hongan 96 –joukkueelle 2-1 ja Tuusulan Palloseuralle 2-0, mutta lopullisessa sijoitusottelussa kaatui Haminan Pallo-Kissat lukemin 2-1. Ensimmäisessä ottelussa kohdattu FC Hongan joukkue on varsin vahva. Joukkue eteni finaaliin saakka häviten lopulta FC Interille. Sekä Honka, että Inter ovat tähän mennessä pelanneet jo parikymmentä harjoituspeliä isolla kentällä ja se näkyi joukkueiden otteissa. FC Honkaa vastaan TP-Seinäjoki meni johtoon ensimmäisen jakson puolivälissä komean sommitelman jälkeen. Aleksi Leppänen vapautti vasemman laitahyökkääjän Patrik Puhtimäen laidaltaan läpi, eikä ”Patu” erehtynyt. Toinen jakso oli tasaväkistä kahden hyvän joukkueen peliä. Jakson puolivälissä FC Honka tasoitti komealla laukauksella 1-1. Tasainen ottelu oli juuri päättymässä, kun viimeisellä minuutilla honka sai vapautettua hyökkääjänsä ja hän teki voittolukemiksi 2-1.Toisessa ottelussa Tuusulan Palloseura kaatoi mustapaitaiset seinäjokelaiset 2-0, mutta kolmannessa matsissa Patrik Puhtimäki ja Tuukka Ahopelto takasivat 2-1 –voiton ja seitsemännen sijan.