VPS karkasi toisella

VPS-junioreiden C14 -joukkue karkasi Aluesarjan kamppailussa ottelun toisella jaksolla selvään 5-2 (2-1) -voittoon SJK-junioreiden vastaavasta ikäryhmästä. Jos ottelusta on jotain erinomaisen hienoa löydettävä, niin sekin löytyy helposti, sillä pojat pääsivät pelaamaan Vaasan upealla Elisa Stadionilla.

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin vielä tasaisesti. Kotijoukkueen Khamis Maki vei raitapaidat johtoon 16. minuutilla, mutta jo kolme minuuttia myöhemmin numerot olivat tasan Lauri Pelkkalan toimesta. Sillä ei kuitenkaan pitkälle päästy, sillä 32. minuutilla kotijoukkue siirtyi taukojohtoon Karim Limamin maalilla.

Kamppailu ratkesi Khamis Makin ja Solomon Mohamedin kahteen maaliin toisella puoliajalla. Vieraiden Severi Vuorela ehosteli vielä loppunumeroita ottelun loppuhetkillä.

Kevätkierroksella sarjassa neljänneksi sijoittunut SJK-j taistelee edelleen sarjan kärjessä, vaikka nyt VPS-j menikin piikkipaikalle yhden pisteen turvin. Kaiken lisäksi SJK-junioreilla on yksi ottelu enemmän pelattuna kuin vaasalaisilla.

Seuraavan kerran SJK-juniorit pelaa torstaina 8. syyskuuta Norrvalla FF:n vieraana.