VPS vain suupala B-junnuille

VPS vain suupala B-junnuille SM-sarjan karsintaan valmistautuva B-junioreiden joukkue kuritti Vaasan Palloseuraa sunnuntai-illan laiskavauhtisessa matsissa selvin 5-0 (2-0) –numeroin. Numerot imartelivat selvästi vierailijaa, sillä hieman huolellisemmalla viimeistelyllä kotijoukkue olisi voinut takoa toistakymmentä maalia.Maalinteon aloitti pilkulta vasta 24. minuutilla Jukka Ahola. Reilun puolen tunnin jälkeen Tommi Haanpää lisäsi johdon kahteen maaliin. Toiselle puoliajalle TP-Seinäjoki vaihtoi yli puolet kokoonpanostaan, mutta maaleja tuli edelleen tasaisesti Niko Lehdontien, Juha Ylihärsilän ja Jaakko Vähäpesolan viimeisteleminä. VPS ei kyennyt luomaan ottelussa ainuttakaan maalintekopaikkaa. Torjuntoja ei maalissa aloittaneelle Atte Tervasmäelle tullut sen enempää kuin vaihdosta kehiin tulleelle Toni Koivusaarellekaan.TP-Seinäjoki avaus: Tervasmäki, Lampi, Ahola, Mäntylä, Pajula, Reinilä, Koskinen, Bouroussi, Haanpää, Hiirikoski, Vähäpesola