Vuosien Saatossa Osa 3 vol. III

Vuosien Saatossa Osa 3 vol. IIIToukokuun 3. päivänä on historian lehtien mukaan pelattu edustusjoukkuetason kilpamatseja pariin kertaan viimeisten reilun 30 vuoden aikana.
Kaudella 1987 TP-55 pelasi edesmenneellä Lyseon hiekalla Kakkosen ensimmäisen kotiottelunsa Kokkolan Palloseuraa vastaan ensimmäistä kauttaan joukkuetta valmentaneen Hannu "Köppä" Rajaniemen johdolla.
Ottelussa ei maaleja nähty. Tasapeli oli kotijoukkueelle toinen peräkkäinen. Lopulta TP-55 pelasi ilman tappioita aina elokuun alkuun saakka, jolloin FF Jaro lopulta katkaisi pruukilaisten putken Törnävällä. Sarjassa TP-55 sijoittui kuitenkin lopulta hienosti toiseksi, vaikka matkaa sarjan ylivoimaisesti voittaneeseen Jaroon tulikin seitsemän pinnaa.
Toisen ottelunsa TP-Seinäjoki on pelannut toukokuun kolmantena päivänä kaudella 1998, jolloin joukkue vieraili Mikkelin Urheilupuistossa kaataen Ykkösen matsissa isäntäjoukkue Mikkelin Palloilijat jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2 ((2-1). Valmentajana toimi edelleen Hannu Rajaniemi.
TP-Seinäjoki iski heti ottelun ensimmäisellä minuutilla Jani Honkavaaran toimesta ja lisäsi johtonsa kahteen maaliin 23. minuutilla tamperelaisen Jouni Santasen osumalla. Isännät nousivat kuitenkin maalin päähän 31. minuutilla Olli Kangaslahden kavennuksella ja tasoittivat ottelun 74. minuutilla Miikka Lempisen maalilla. Pisteille eivät isännät kuitenkaan päässeet, sillä Arto Jalasvaara viimeisteli voittomaalin vieraille minuutti ennen ottelun loppua.
Joukkueessa nähtiin kentällä nyt SJK:ta edustava nuori Mikael Muurimäki, TP-Seinäjoen junnuja koutsaava Pasi Oksanen, SJK:n maalivahtivalmennuksesta vastaava Rolf Laitamäki, sekä Tuomo Nuojua ja Mika Kallio.
Tänään on sitten vuorossa Suomen Cupin kolmannen kierroksen matsi Teuvalla Kaskö IK/Teuvan Pallo –yhdistelmää vastaan. Tappiottomien otteluiden jatkuminen 3.5. olisi toki suotavaa, sillä se tietäisi jatkopaikkaa neljännelle kierrokselle.