Yhteistyöseurat vieraina

SJK-juniorit järjesti tiistai-iltana Wallsport Areenan kabinettitiloissa palaverin yhteistyöseuroilleen. Paikalle oli kutsuttu paikallisten Seinäjoen Mimmiliigan, Sepsi-78:n ja Seinäjoen Sisun lisäksi myös Ilmajoen Kisailijat, Kauhajoen Karhu, Alavuden-Peli Veikot, Alahärmän Kisa, Kauhavan Kanuunat, Lapuan Virkiä, Kurikan Ryhti ja Jalasjärven Jalas.

Ihan kaikki eivät kuitenkaan paikalle päässeet, mitta illan materiaalit on toimitettu kaikille kutsutuille seuroille.

Palaverin aiheena oli Seurayhteisön Valmennusosaamisen kehittäjän-pilottihanke. Paikalle oli saatu myös Jyväskylästä Palloliiton edustajana entinen SJK-pelaaja, Matti Lähitie. Jyväskylän Aluevalmennuskeskuksen johtajana toimiva "Masse" saapui tilaisuuteen paikalle kertomaan asioita Palloliiton näkövinkkelistä nyt kun Pallopiirit ovat poistumassa suomalaiselta futiskartalta.

Laatujärjestelmän tason viisi kehitysohjelmaseuroille suunnattu seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä -pilotti on ensi askeleita kohti 2020-luvun Seurojen Palloliittoa. Ohjelmaan valittiin mukaan neljä seuraa: Ilves, FC Inter, HJK ja SJK. Eli ollaan mukana suht kovassa porukassa.

Ja ollaan siitä ehdottomasti iloisia, mutta nöyrin mielin lähdetään töitä tekemään tämän asian eteen!

Tiistaina esiteltiin SJKn ajatuksia ja saatiin myös kuulla vieraiden ajatuksia ja mielipiteitä tähän uuteen toimintamalliin liittyen.

SJK-juniorit esitteli myös helmikuun alussa valmennusosaamisen kehittäjänä aloittavan Tuomas Nikupeterin, jonka osaaminen ollaan nyt valjastamassa nimenomaan yhteistyöseurojen käyttöön.

Kuvia tilaisuudesta löytyy täältä.

Illan koko sabloona löytyy puolestaan täältä.

Linkki 1