Yksi puoliaika riitti

SJK-junioreiden U17-joukkue otti kauden kolmannen voittonsa ikäluokan Kakkosen matsissa kaadettuaan FF Jaro/2:n OmaSp Stadionin aurinkoisessa illassa varsin helposti. Käytännössä yksi puoliaika riitti varmistamaan täydet pinnat ja sarjan kärkisijan iloisesti pelanneelle joukkueelle. Kaukana oli se tahmeus, mitä nähtiin torstain paikallispelissä Sepsi-78:aa vastaan.

SJK-juniorit v FF Jaro/2 5-1 (3-0)

11 min 1-0 Luukas Ventelä

14 min 2-0 Elari Hautamäki

38 min 3-0 Kaapo Kangaskokko (rp)

68 min 4-0 Luukas Ventelä

71 min 5-0 Kaapo Kangaskokko

78 min 5-1 Leo Lithen

Kotijoukkue iski alle vartissa kahdesti Luukas Ventelän ja Elari Hautamäen viimeisteltyä ihan maukkaat maalit. Ottelun ratkaisu ja kulminaatipiste nähtiin juuri ennen puoliaikaa kun hellankoukun tavoin kuumana käynyt Khalid Nuur repi kaksin käsin kotijoukkueen pelaajan nurin. Samalla SJK-juniorit sai mahdollisuuden viimeistellä taukojohdoksi 3-0 rankkarista ja näinhän Kaapo Kangaskokko myös teki.

Toisella puoliajalla samainen Noor riehui itselleen toisen keltaisen lähtien suihkuun roskapönttöä potkien vajaan tunnin pelin jälkeen. Näin kotijoukkue sai pelailla ja pyörittää vieraitaan keskialueella mennen tullen. Sen verran joukkue toki innostui, että viimeisteli pari maalia, joista Luukas Ventelän illan toinen maali oli oikein hieno. Kaapo Kangaskokko puolestaan sai vieraiden puolustajalta syötön suoraan jalkaan, eikä hänellä ollut mitään ongelmia kävellä palloa maaliin.

FF Jaron kakkosjoukkue sai hieman lohtua Leo Lithenin puskettua kavennuksen pari minuuttia ennen pelin loppua varsin komeasti kavennuksen.

Kolme matsia ovat tuoneet yhtä monta voittoa. Kaksi matsia on pelattu iloisella ilmeellä. Paikallismatsissa turhauduttiin suotta, mutta sekin hoidettiin tyylipuhtaasti. Näinpä joukkue on kavunnut Kakkosen kärkeen. Toki FC Ylivieskalla on yksi matsi vähemmän pelattuna, mutta nähdyn perusteella juuri nämä kaksi kumppanusta ratkaisevat sen, kumpi lähtee karsimaan noususta Ykkäseen sitten tuonnempana.

No, edellyttäähän se toki hyvää pelaamista ja asennetta jatkossakin, mutta ei siihen vaikuta olevan syytä, etteikö moisia olisi riittävästi varastossa loppuihinkin matseihin.