Yläkoululeiri Kuortaneella

C-15 yläkoululeiri 8.-11.4.

Maanantaina aloitettiin harjoittelu sisältäen kaksi lajiharjoitusta joissa ajoimme paljon uusia asioita pelaamiseemme. Maanataina pojilla oli ohjelmassa myös opiskelua ja luentoja harjoitusten lisäksi.

Tiistaina samankaltainen päivä opiskelua ja lajiharjoituksia, välillä käytiin myös painisalilla ottamassa oppia painijoiden maailmasta. Illalla käytiin myös todella loistavalla Petri Kangaskokon vetämällä luennolla jossa tutustuttiin henkiseen valmennukseen.

Keskiviikkona oli vuorossa oheisharjoittelua, kiitos siitä Lahtisen Pekalle. Lajiharjoituksen jonka jälkeen kokeiltiin päikkäreitä  (power sleep). Illalla oli sitten luento urheilijaksi kasvaminen ja sitten päästiin palautumiskeskukseen kokeilemaan kylmä/kuuma hoitoa palautumisen merkeissä.

Torstaina olikin sitten taas kahden lajiharjoituksen päivä, joista ensimmäisestä vastasi Stephen Ward. Sen jälkeen mentiin luennolle ja käytiin Jyri Hietaharjun johdolla pelin vaiheita läpi. Välillä taas safkaa huiviin ja koulunkäyntiä ja vielä yksi lajiharjoitus jossa koottiin viikon teemat ja kerrattiin pelien muodossa asioita. Leiri oli todella raskas mutta myös antoisa,pojat saivat varmasti uusia eväitä tulevalle kaudelle.

Leirillä toimivat vetäjinä Brian Bage, Kari Kiviluoma, Jyri Hietaharju, Stephen Ward, Atte Tervasmäki ja Esa Haanpää. Suuri kiitos Kuortaneen porukalle jotka olivat mukana leirin tapahtumissa ja antoivat oman osaamisensa  leirille osallistuville pojille. Kiitos myös meidän pelaajillemme, jotka hoitivat omat hommansa todella tyylikkäästi.