Ysikasit kaatoivat Virkiän

TP-Seinäjoen ysikasit ottivat mittaa raviradalla Lapuan Virkiästä. Ottelupäivän kokonaisuudessa oli taivaalta tullut vettä enemmän tai vähemmän. Niinpä ottelussa pelattiinkin pääasiassa ns. tahtojalkapalloa. TP aloitti ottelun räväkästi siirtyen Lassi Peltoniemen maalilla 1-0 johtoon toisella minuutilla. Virkiälle maali kävi herätyksestä ja peli kuitattiin 1-1 lukemiin heti kolmannella minuutilla.Pelissä mentiin ylivauhdikkaasti päästä päähän. 11. minuutilla Alex Kivimäki sai hyvän laukaisupaikan ja hallittu veto maalin oikeaan yläkulmaan tuotti 2-1 tuloksen. TP jatkoi maalitilanteiden rakentelua. Markus Laakso oli vahvalla pelipäällä märissä olosuhteissa, kova työ kentällä tuotti tuloksen 19. minuutilla. Markus murtautui vahvasti oikealta laidalta läpi ja viimeisteli varmasti 3-1. Peli näytti pelaajien mielestä ratkenneelta, mutta Virkiä tuli vielä hyvin mukaan tasoittaen pelin maaleilla 25. ja 36.minuuteilla. Ysikasit saivat käännettyä ruuvia vielä kerran tiukemmalle. Matias Siukola teki hallitusti ja maltilla 4-3 ja Alex Kivimäki toisella komealla laukauksella 60 minuutilla päätöslukemat 5-3.Kokonaisuudessa peli ei ollut sitä mitä suunniteltiin. Paikkoja maaleihin oli reilusti kymmenkunta mm. lukuisia hyviä kulmapotkuja joista täytyisi maaleja tehdä. Puolustaminen ja maalivahdin peli ei näin märissä olosuhteissa ole koskaan virheetöntä, joten riskit omassa päässä tulisi tehdään pieniksi ja vastustajan päässä virheistä rokotettaisiin ankaralla kädellä. Kokonaisuudessaan voitetun pelin jälkeen täytyy aina jokaisen olla tyytyväinen.Maalissa pelasivat Mikael Matihalti ja Konstantin Eremenkov Puolustajina hankalassa kelissä liukastelivat ja taistelivat Risto Kylmäkorpi, Julius Tall, Konsta Keski-Hynnilä ja Valtteri Rantamäki. Keskikentällä häärivät Sameli Haapamäki, Alex Kivimäki, Miika Lehtola, Elmo Saikkonen, Markus Laakso, Matias Siukola ja Eetu Mäkelä. Kärjessä pelasivat Juho Jaatinen, Dave Haukkala ja Lassi Peltoniemi. Useampi pelaaja kokeili pelissä pariakin pelipaikkaa. Harjoituksissa mietitään muutama perusasia kuntoon ennen tiistain ottelua Kanua vastaan.