Ysikasit Vaasasssa

TP-Seinäjoen ysikasien kykyjoukkue vieraili Botniahallissa VPS:n järjestämässä talvisarja turnauksessa. Ensimmäisessä pelissä kohdattiin KPV. Ottelu tasaista vääntöä jossa tilanteita molemmilla maaleilla. TP-Seinäjoki meni ansaitusti johtoon ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Maalintekijänä Matias Siukola, erinomaisen syötön oikealta laidalta antoi Peltoniemen Lassi. Toisella puoliajalla peli jatkui erittäin tasaisena ja vaiherikkaana. KPV:n tasoitus 1-1 tuli vapaapotkun seurauksena. Värikäs ottelu päättyi 1-1, tilanteita molemmilla joukkueilla n.4-5 maaliin.Toisessa ottelussa kohdattiin pietarsaarelainen FF Jaro. Vastustaja tiedettiin hyväksi pelaavaksi ryhmäksi. Viime kohtaaminen oli Jarolle hävitty 5-0. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen maalin teki TP:n Matias Siukola syöttäjänä Lassi Peltoniemi. Jaro tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen kovan pyörityksen päätteeksi. Peli jatkui vauhdikkaan ja tasaisena. Kunnes Jaron puolustus yllättyi ja jäi ihailemaan Sameli Haapamäen pitkää avausta ja Matias Siukola pääsi viimeistelemään 2-1 lukemat. Jaro pääsi kuitenkin harmittavasti minuutti ennen puoliaikaa tasoittamaan pelin lukemiin 2-2. Toisella puoliajalla pelissä oltiin mukana puoleenväliin jolloin Jaro siirtyi 2-3 johtoon, pian helpon tuntuisesti 2-4 lukemiin. Lopussa oli vielä parikin erinomaista paikkaa kaventaa ottelu, mutta väsyneenä jalat eivät toimineet tarpeeksi terävästi. Otteluista jäi pojille ja valmentajille hyvä mieli. Paljon pystyttiin luomaan maalintekotilanteita, puolustus ja maalivahtipeli toimivat hyvin. Joukkueessa pelasivat Konstantin E, Sameli H, Risto K, Markus L, Lassi P, Matias S, Joona L, Julius T, Alex K, Konsta K-H, Olli K ja Mikael M.