Ysikutoset kaatoivat Karhun

Ysikutoset kaatoivat KarhunYsikutosten oranssi kävi pelaamassa perjantaina ykkösdivisioonan ottelunkomeissa olosuhteissa Kauhajoen keskuskentällä paikallista Karhua vastaan.Ottelun lopputulos TP-Seinäjoen voitto 1-0 (0-0). Ottelun ainokaisen viimeisteli Santtu Poikela rangaistuspotkusta, kun toista jaksoa oli pelattu 10 minuuttia.Ottelu oli alusta loppuun asti TP:n hallintaa ja mahdollisuudet oli tehdä kolme-neljä maalia lisää.”Vaikka voitto saatiinkin, niin itse peliin ei voi kovin tyytyväinen olla. Lähdettiin liikaa mukaan vastustajan hitaaseen pelitempoon, eikä kyettypelaamaan kontrolloituja syöttöjä omille kärkipelaajille. Varmoja maalipaikkoja hukattiin ainakin viisi, joten viimeistelyssä tulee olla tarkempia. Hyvää oli jälleen mukana olleiden ysiseiskojen varsinkin Viidan Villenvarma topparipeli, Valtteri Leppäsen esitys oikeana puolustajana ja keskikentällä sekä Nicolas Kotamäen varma peli alakerrassa”, kiitteli vastuuvalmentaja Pettri Kokko nuorisoketjua.Voitolla oranssi varmisteli paikkaansa sarjan keskikastissa ollen nyt sarjassa viidentenä neljästä pelatusta ottelusta saldona kaksi voittoa, yksi tasapeli ja tappio ainoastaan puhtaalla pelillä sarjaa johtavalle VIFK Citylle.