Ysikutosilta hieno nousu

TP-Seinäjoen ysikutosten Musta ryhmä vieraili Koskenkorvalla ottamassa mittaa Ilmajoen Kisailijoiden Reds –porukasta. Koitoksesta kehkeytyikin varsin värikäs ja kiihkeä paikallistaisto, jonka vierasjoukkue käänsi edukseen toisella puoliajalla lukemin 5-4 (3-4).
Olosuhteet olivat nuorille miehille todella upeat ja joukkueen vastuuvalmentaja, Petteri Kokko näki ottelussa paljon hyvää.
"Meidän pelissämme oli hyvää se, että pystyimme nousemaan kahden maalin tappioasemasta 5-4 –voittoon. Se kertoo pelaajiemme asenteesta ja voitontahdosta paljon. Toisaalta neljä päästettyä omiin, joista pari tuli selkeistä virheistä, on miinusta. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä voitto ja erittäin tärkeä sellainen myös sarjatilanteen kannalta", myhäili Kokko ottelun jälkeen.
Yksi TP-Seinäjoen sankareista oli ottelun toisella jaksolla peräti kaksi rankkaria torjunut maalivahti Jaako Hirvilammi.
Vieraiden maaleista vastasivat kaksi kertaa isäntien verkkoa heiluttanut Joona Ala-Hukkala, jonka jälkimmäinen osuma syntyi vain pari minuuttia ennen loppua, Jesse Sundman, puoli minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua viimeistellyt Anton Viitala, sekä Santtu Poikela.