Ysikutosten kevät paketissa

Ysikutosten kevät paketissaTP-Seinäjoen ysikutoset päättivät molempien joukkueiden osalta kevätkauden Vaasan Palloseuran porukoita vastaan tällä viikolla. Ensin maanantaina Ketturämeikössä Oranssi otti mittaa Vepsun Mustasta häviten 8 – 3 (3-2).
Kotijoukkueen maaleista ottelussa vastasivat kahdesti viimeistellyt Anton Viitala ja Topias Syrjälä.
"Lopputulos vastaa ikävä kyllä ottelutapahtumia. Olimme jo 3-0 -häviöllä ja otteluun lähtö oli liian löysä koska eka pallo oli meidän maalissa 40 sekunnin jälkeen. Noustiin vielä 3 – 2 tilanteeseen, mutta toisella jaksolla fyysisesti vahvempi kaveri vain vei peliä ja me juostiin perässä. Näin joskus käy, yksi huono tulos ei toki poista sitä, että oranssi on pelannut hyvän kevään ja jatkaa syksyllä pelejä ykkösessä", tiivisti ottelun juonen vastuuvalmentaja Petteri Kokko.
Musta porukka kävi eilen tiistaina Vaasassa Vepsun valkoisten vieraana.
"Pelillisesti olimme edellä ja tuhlattiin ottelussa liikaa todella hyviä maalipaikkoja. Vepsu voitti pelin 2-1 (1-0). Meillä oli ottelussa noin kuusi sellaista paikkaa josta normaalisti laitetaan pallo pussiin ja kaverilla ei yhtäkään. Heidän maalinsa tulivat ensin roikkupallosta puolesta kentästä yläriman alle, johon hyvin maalissa debytoinut Mikko Lampinen ei vaan yltänyt. Toinenheidän osumansa puolestaan tuli kolme minuuttia ennen loppua kulman jälkiruuhkasta, kun eisaatu purettua kunnolla. Meidän tasoituksen ennen tuota ampui vaparista jälleen kerran Joona Ala-Hukkala. Tulos ei ollut ihan pelitapahtumien mukainen, mutta maalit lasketaan. Tällä hetkellä näyttää, että me ei saada niitä kun vapaapotkuista. Toki eilen oltiin liikkeellä kolmella vaihtopelaajalla, jotka ovat enimmäkseen pelanneet oranssissa joukkueessa ja joista vielä yksi olimaalivahti. Joten selkeää väsymistä tapahtui isolla kentällä. Mustan tilanne aluesarjapaikan suhteen oli selvä jo ennen tätä peliä, joten pääsimme pelaamaan ilman sen kummempia sarjapaikka paineita. Toki syksyyn mennessä pelin pitää parantua paljon, että aluesarjaa tämä joukkue pelaa ensi vuonnakin", kävi Kokko läpi Vaasan keikan antia.