Ysikutosten maali-iloittelu

Lankalauantaina Wallsportiin saapui vieraita Kokkolasta, kun aluesarjaan noussut GBK tuli harjoitusottelussa testaamaan kuntoaan. Aivan parhaalla ryhmällä GBK ei ollut kuitenkaan päässyt matkaan, sillä heidän miehistöstään puuttui neljä vanhemmassa ikäryhmässä harjoittelevaa pelaajaa. Näin ollen tämä ottelu ei aivan kaikkea kerro vastustajan tasosta. Toki kotijoukkueeltakin puuttui kokoonpanosta nippu taitavia pelaajia. Harjoitusottelussa peliaika jaettiin kolmeen jaksoon. Erityisesti parivaljakko Tuomas Lähdesmäki ja Elias Ahde olivat hyvällä pelipäällä. Muutenkin onnistujia löytyi eri osa-alueilta esim. Tuomas Rintamäki tuli hienosti kolmannelle jaksolle laitalinkiksi. Martti Uusitalo ja Verneri Renko pääsivät hyvin peliin mukaan keskikentällä. Joona Ala-Hukkala pelasi varmasti alakerrassa ja Mikko Lampinen onnistui pitämään maalivahdille aina arvokkaan nollan. Valmentaja Pekka Malmin mukaan omassa pelissä on selvistä numeroista huolimatta melko paljon tekemistä. ”Turhaan lähdetään mukaan vastustajien tempoon. Pallosta luovutaan välillä turhankin hätäisesti silloin kun vielä olisi mahdollista pelata helppo syöttö omille. Lisäksi pojat olisivat voineet puhua enemmän kentällä tänään.”1. jakso1-0 Elias Ahde (Tuomas Lähdesmäki)2-0 Matias Malmi (Lähdesmäki)3-0 Ahde (Malmi)2. jakso4-0 Verneri Renko (Niko Hietaharju)5-0 Anton Viitala (Tuomas Rintamäki)3. jakso6-0 Ahde7-0 Ahde (Lähdesmäki)8-0 Ahde (Lähdesmäki)9-0 Hietaharju (Ahde)10-0 Ahde (Lähdesmäki)11-0 Hietaharju (Rintamäki)12-0 Ahde (Malmi)Kokoonpano TP/IK96: Mikko Lampinen, Matias Malmi, Matias Kangas, Tuomas Rintamäki, Olli Hirvelä, Mikael Saunala, Joona Ala-Hukkala, Teemu Kukila, Martti Uusitalo, Saku Salo, Elias Ahde, Niko Hietaharju, Verneri Renko, Anton Viitala, Patrik Tohni, Tuomas Lähdesmäki