Ysiseiskojen Mustalle hieno voitto

Ysiseiskojen Mustalle hieno voittoTP-97 musta vieraili sunnuntaina Soinissa ja tutustui paikalliseen hiekkakenttään. Vauhtiin päästyään vieraat menivätkin menojaan voittaen lopulta peräti 9-0 (1-0).
Ensimmäinen jakso olikin todella tutustumista kovaan hiekka-alustaan ja vain Teemu Seppelvirtaonnistui maalinteossa. Paikkoja oli muillakin mutta ei vain osunut ja kotijoukkueen maalivahti oli mies paikallaan.
Toinen jakso alkoikin räväkästi ja näytti mitä on tulossa. Teemu Kukkanen vei mustat kahden maalin johtoon upealla vaparilla. Kaksi seuraavaa maalia olivat Antti Palomäen käsialaa. Henri "Jallu" Heittola puolestaan teki 5-0. Teemu Seppelvirta lisäsi saldonsa kahteen maaliin tehtyään 6-0.
Vieraiden seitsemännen maalin tykitti kaukaa ylämummoon Matias Siukola. Pari minuuttia ennen loppua Antti Palomäki teki vielä upeasti päällä ja jalalla 8-0ja 9-0 ja nostatti kokonaismaalimääränsä piirisarjassa 13 maaliin.
Päivän syöttökone oli Topias Syrjälä, jonka upeista päätykeskityksistä syntyi useampi maali. Keskikentän kunkku oli Valtteri Leppänen joka teki valtavan työmäärän ja oli pohjustamassa myös monta maalia loistavilla syötöillä.
Koko joukkue onnistui hyvin ja on valmis kohtaamaan Tiistaina hegemonia ottelussa TP-97 oranssin.