Ysivitoset aloitti jälleen 9-0 voitolla

Ysivitoset aloitti jälleen 9-0 voitollaFC Komu – TP-Seinäjoki 0 – 9 (0-4)15 min 0-1 Patrik Puhtimäki21 min 0-2 Patrik Puhtimäki25 min 0-3 Alex Laitamäki26 min 0-4 Tuomas Lähdesmäki42 min 0-5 Patrik Puhtimäki44 min 0-6 Tuomas Lähdesmäki63 min 0-7 Niilo Heikkilä66 min 0-8 Elias Ahde68 min 0-9 Aleksi Leppänen
Ysivitoset aloitti syyskierroksen samoilla luvuilla, kuin sekä aloitti, että päätti kevätkierroksen. Aluesarjaan noussut FC Komu sai kyytiä luvuin 9-0.
Ottelu pelattiin Sepänkylän pienehköllä ja epätasaisella nurmikentällä, jolle TP:n pojat joutuivat hieman pelin alussa hakemaan tuntumaa, mutta parempi joukkue selvisi kyllä jo ottelun alkuminuuteilla.
Peliä oli pelattu 15 minuuttia, kun Patrik Puhtimäki teki ottelun avausmaalin Leppäsen Aleksin syötöstä. Kuusi minuuttia myöhemmin sama parivaljakko järjesteli numerot 2-0. Leppäsen Allu keskitti ja "Patu" puski voimalla pallon verkkoon.25 minuutilla "jenkkivahvistus" Alex Laitamäki teki numeroiksi 3-0. Minuuttia myöhemmin Lähdesmäen Tuppu teki taukonumeroiksi 4-0.
Toisella puoliajalle vasempaan laitaan siirtynyt Patrik Puhtimäki sai hattutemppunsa valmiiksi pelikellon näyttäessä 42 min, syöttäjänä oli Laitamäen Alex. Pari minuuttia myöhemmin Lähdesmäen Tuppu jatkoi Lautamajan Joonan antaman vaparin sisään, ja tilanne oli jo 6-0.
Myös 7-0 syntyi erikoistilanteesta. Niilo Heikkilä puski varmasti Leppäsen Allun kulmapotkun sisään. 8-0 oli Elias Ahteen käsialaa. "Ellu" malttoi hakea laukaisupaikkaa ja siirsi palloa niin kauan, että vapaa vetopaikka löytyi ja täräytti pallon hienosti maaliin, peliä oli tuolloin pelattu 66 min.
Päätösnumerot 9-0 teki Leppäsen Aleksi pari minuuttia ennen päätösvihellystä.
Seuraavaan otteluun ysivitosten vastus koveneekin sitten tuntuvasti, sillä vastaan tulee Prunttimäkeen keväällä samoin 9-0 lukemin kaatunut GBK, varmasti revanssihengellä.
TP-Seinäjoki: Jesse Isosaari, Aleksi Leppänen. Joona Lautamaja, Janne Silvonen, Joona Ala-Hukkala, Tuomas Lähdesmäki, Konstantin Iakovlev, Alexander Laitamäki, Elias Ahde, Lauri Ylinen-Luopa, Jaakko Vihanta, Patrik Puhtimäki, Valtteri Peitso, Niilo Heikkilä, Jesse Sarajärvi