Ysivitoset hurjina

Ysivitoset hurjinaTP-Seinäjoen Ysivitoset ottivat selkeän selkävoiton nylkien Ilveksen haastajaryhmän pääsiäissunnuntain pallottelussa Wallsport Areenassa. Tylyt loppunumerot 10-0 (6-0) kertovat omaa kieltään siitä, miten eritasoiset joukkueet kentällä olivat vastakkain.
Kotijoukkue aloitti maalinteon matsin viidennellä minuutilla Janne Tuohisaaren toimesta, mutta jo ennen tuota maalia kotijoukkue oli ehtinyt ahdistelemaan tupsukorvien veskaria pariinkin kertaan. Lisää tuli jo neljä minuuttia myöhemmin Atte Saaren noustua maalintekoon ja alle vartissa numerot olivat 3-0 Janne Tuohisaaren tehtyä päivän toisen maalinsa.
Tuomas Lähdesmäki lisäsi numeroiksi 4-0 ja viidennen kerran pallon toimittivat Ilveksen maaliin omat pakit. Janne Tuohisaari viimeisteli vielä knallitempun valmiiksi ennen taukoa.
Toisen puoliajan alussa kotijoukkue sai parikin rankkaria, joista Elias Ahde onnistui 39. minuutilla hukattuaan ensimmäisen. Topparipari Joona Niemelä-Joona Lautamaja iski kaksi seuraavaa maalia ja 63. minuutilla Tuohisaari täydensi päivänsä neljännellä maalillaan.
Tasoero joukkueiden välillä oli todella huikea. On kuitenkin muistettava, että kyseessä oli Ilveksen kyseisen ikäluokan haastajajoukkue ja kyseessä harjoituspeli, joten tuloksesta ei kannata sen suurempia johtopäätelmiä tehdä.