Ysivitoset murskasi Kraftin

Ysivitoset murskasi KraftinTP-Seinäjoki- Närpiön Kraft 9-0 (1-0)31 min 1-0 Elias Ahde39 min 2-0 Janne Tuohisaari42 min 3-0 Janne Tuohisaari46 min 4-0 Joona Lautamaja47 min 5-0 Patrik Puhtimäki55 min 6-0 Elias Ahde62 min 7-0 Aleksi Leppänen68 min 8-0 Patrik Puhtimäki69 min 9-0 Aleksi Leppänen
Ysivitoset pelasivat kevätkauden viimeisen ottelunsa Linnapuiston nurmella Närpiön Kraftia vastaan.
Lämmin sää piti kotijoukkuetta nukuksissa ensimmäisellä puoliajalla ja Kraft pystyi peittämään kotijoukkueen hyökkäykset vaivattomasti. Oranssin liikkeessä oli toivomisen varaa, syötöt menivät vastustajan jalkaan aivan liian usein ja peliä pelattiin ahtaasti. Näin avausmaalia saatiin odottaa aina 31 minuutille saakka, kun Ahteen Ellu tuikkasi ruuhkasta kotijoukkueen 1-0 johtoon, tämä jäi myös taukotulokseksi.
Puoliajalla Tuohisaaren Jorma antoi pojille uuden herätyksen päivälle ja toiselle puoliajalle tuli kotijoukkue täysin uudella asenteella. Oranssi alkoi pelata omalla tasollaan ja kyyti oli Kraftille kylmää. 39 min Janne Tuohisaari 2-0 , tästä kaksi minuuttia rankkarista Janne Tuohisaari 3-0, 46 min. Lautamajan Joonan upea pusku Leppäsen Allun kulmasta. Minuutti myöhemmin Patrik Puhtimäki nousi vasemmalta laidalta, lainasi pallon Ahteen Ellulle, joka antoi seinän takaisin Patulle. Patu kiitti ja veti tilanteeksi 5-0.55 min Ahteen Elias teki toisen maalinsa ja tilanne oli 6-0.
62 minuutilla Leppäsen Aleksin maalinälkä palkittiin, kun Allu teki tilanteeksi jo 7-0.Patrik Puhtimäen ja Elias Ahteen ajatukset kulkivat loistavasti yhteen. Ellu vapautti Patun upealla syötöllä läpiajoon, ja Patu sai rauhassa sijoittaa toisen maalinsa Kraftin molarin selän taakse.
Ottelun viimeisellä minuutilla Leppäsen Aleksi liittyi kahden maalin äijien kerhoon ja viimeisteli loppunumeroiksi 9-0.
Upean toisen puoliajan jälkeen ysivitoset olla iltapuhteeseensa erittäin tyytyväisiä ja oikeastaan ainoaksi negatiiviseksi seikaksi jäi Silvosen Jannen lämmittelyssä toivottavasti lievästi loukkaantunut nilkka.
Koko kevätkierros saatiin C-14 poikien aluesarjassa pelatuksi ja TP:n sijoitukseksi tuli toinen, samalla pistemäärällä sarjan voittaneen VIFK:n kanssa. TP:n hienosti menneen kevätkierroksen oikeastaan ainoaksi lieväksi häpeätahraksi jäi "turha tappio" Vaasan IFK:lle. Keski-Pohjanmaan kovien Pietarsaaren Jaron, GBK:n ja KPV:n taakse jättäminen niin sarjataulukossa kuin pelillisesti keskinäisissä peleissäkin kertoo TP:n vahvasta kevätkaudesta.Sarjassa TP:n saldo oli 7 pelattua ottelua, joista 5 voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Maaliero oli musertava 44-6, kuvaavaa on että TP teki eniten ja päästi vähiten maaleja koko sarjassa.
TP:n maalipörssi:
Janne Tuohisaari 12 maaliaAleksi Leppänen 9 maaliaPatrik Puhtimäki 6 maaliaElias Ahde 5 maaliaJoona Lautamaja 3 maaliaJoona Niemelä 3 maaliaJanne Silvonen 3 maaliaJesse Sarajärvi 1 maaliJaakko Vihanta 1 maaliLauri Ylinen-Luopa 1 maali
Janne Tuohisaari jakoi aluesarjan pistepörssin kärkitilan VIFK:n Jeremias Ketosen kanssa. (Huom GBK:n ottelut eivät olleet vielä kaikki mukana tilastoissa kirjoitushetkellä.)
Kesätauolle ysivitoset eivät kuitenkaan vielä pääse, sillä puolentoistaviikon kuluttua on edessä karsinta kauden päätavoitteeseen, eli Nike Premier 2009 karsinta Turussa.