Ysivitosilla tiukempaa

Ysivitosilla tiukempaaYsivitosten toinen ottelu Ilveksen haastajaryhmää vastaan osoittautui huomattavasti ensimmäistä tiukemmaksi koitokseksi tupsukorvien koettua jonkinasteisen uudelleensyntymisen yhden yön aikana. Isäntäjoukkue saikin pistää parastaan ottelun toisella puoliajalla kääntääkseen tappioaseman edukseen lopulta numeroin 3-1 (0-1).
Ilves meni ottelussa johtoon vajaan vartin pelin jälkeen sinnitellen toiselle puoliajalle saakka etulyöntiasemassa.
Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti reservipitoisella ryhmällä vaihtaen tauolta runsaasti pelaajia. Samalla vaihtui myös tahtipuikon heiluttaminen. TP-Seinäjoen Aleksi Leppänen tasoitti ottelun Janne Tuohisaaren esityöstä ja Jesse Isosaari vei onnekkaasti kotijoukkueen johtoon hänen keskitykseksi tarkoittamansa pallon painuttua pompulla takakulmaan.
Lopullisen sinetin voitolle iski Jesse Sarajärvi hienolla vedolla veskarin käsien kautta yläkulmaan. Kotijoukkue olisi saattanut hieman paremmalla onnella iskeä useammankin maalin toisella puoliajalla, mutta nyt Ilves-veskari ja maalipuut pitivät lukemat siedettävinä.