Ysivitosille turnausvoitto

Ysivitosille turnausvoitto TP-Seinäjoen ysivitoset hallitsivat Tigers –turnausta isännän ottein, sillä ikäluokan Oranssi joukkue voitti sarjansa ja Mustakin venyi hienosti neljänneksi.Lauantaina Oranssi kaatoi Virkiän 7-0, VPS Valkoisen 3-0, sekä HauPan 5-0. Musta puolestaan voitti VPS Mustan 1-0 ja Jalaksen 3-0. Tappio tuli ottelussa JJK Susia vastaan numeroin 3-1.Sunnuntaina joukkueet olivat vastakkain ja Oranssi vei tiukan taistelun jälkeen voiton Janne Silvosen maalilla 1-0. Musta taisteli kuitenkin ottelussa todella erinomaisesti. Finaalissa Oranssi sai vastaansa HauPan. Haukiputaalaiset menivät hyvän vastahyökkäyksen päätteeksi ensin johtoon 33 minuutilla, mutta vain pari minuuttia myöhemmin Jesse Sarajärvi tasoitti pelin Tuomas Lähdesmäen esityöstä. Aivan ottelun loppuhetkillä Jesse Isosaaren keskitys painui HauPan oman pelaajan kautta maaliin ja isännät saivat juhlia sarjavoittoa.Mustan kohtaloksi koitui neljäs sija, sillä JJK:n Sudet oli toistamiseen liian vahva. Noin kolme minuuttia ennen loppua syntyi ottelun avausmaali ja lisäajalla JJK varmisti voittonsa numeroin 2-0.