Ysivitosten Oranssi kärjessä

Ysivitosten Oranssi kärjessä TP-Seinäjoen Ysivitosten Oranssi joukkue pysyy edelleen P13 I divisioonan kärjessä. Keskiviikkoiltana kaatui nimittäin Tekonurmella VPS-junioreiden Valkoinen ryhmä lukemin 4-2 (3-1).Kotijoukkue aloitti ottelun terävästi Aleksi Leppäsen veityä Oranssit johtoon jo ottelun toisella minuutilla Patrik Puhtimäen syötöstä. Patrik Puhtimäki lisäsi johdon kahteen maaliin lauottuaan Janne Tuohisaaren tolppakudin jälkeen pallon uudelleen vaasalaisten verkkoon ottelun seitsemännellä minuutilla.VPS-j Valkoisen kavennettua vartin pelin jälkeen Tuomas Lähdesmäki teki taukonumeroiksi 3-1 Eetu Saranpään pitkästä syötöstä.Toisella puoliajalla Janne Tuohisaari vei kotijoukkueen jo kolmen maalin johtoon hyödynnettyään Janne Silvosen esityön 40. minuutilla. Ottelun loppuhetkillä vieraat kavensivat loppunumeroiksi 4-2.Voittonsa myötä TP-Seinäjoen Oranssi ryhmä johtaa sarjaa kahden pisteen erolla ennen Närpes Kraftia.