Ysivitosten oranssi nousi voittoon

Ysivitosten oranssi nousi voittoon TP-Seinäjoen ysivitosten oranssijoukkue koki muodonmuutoksen verrattuna viime viikon tahmeaan esitykseen. Nyt kaatui Jouppilanvuoren Tekonurmella rivejään vahvistanut VIFK White maukkaasti 2-1 (1-1). Taitavana joukkueena tunnettu tähtirintojen ryhmä meni ottelussa johtoon 20. minuutilla taidokkaan Kristian Kokon viimeisteltyä osuman. Kokko pääsi keskeltä läpi ja sijoitti hienosti tolpan kautta pallon maaliin.Maali ei kuitenkaan lamaannuttanut isäntiä, vaan jo viisi minuuttia myöhemmin peli oli tasan Jesse Sarajärven viimeisteltyä kulmurin jälkitilanteesta Atte Saaren esityöstä.Toisella puoliajalla kotijoukkue puristi vielä voittomaalin nousten sarjataulukossa kolmanneksi. Osuma syntyi ottelun 39. minuutilla Jesse Sarajärven vapautettua Janne Silvosen keskeltä karkuun.”Voisi kyllä sanoa, että tämä oli ehkä kauden parasta peliä meiltä. Kokonaisuutenakin ottelu oli tosi hyvä. Joukkueen työmoraali ja asenne olivat tällä kertaa kohdallaan. Voi olla, että tähän asenteeseen vaikutti myös se, että VIFK tiedettiin todella hyväksi ryhmäksi”, puntaroi joukkueenjohtaja Visa Vihanta ottelun tapahtumia.Yhdeksässä pisteessä olevan TP-Seinäjoen oranssin edellä sarjassa ovat kaksi pistettä edellä FF Jaro kakkosena ja piikkipaikalla GBK Ajax, jolla on tilillään 13 pistettä. Kahdessa viimeisessä ottelussaan TP-Seinäjoki kohtaa vieraissa FC YPA:n ja kotikentällään GBK Ajaxin.