Avoin kutsu (päivitetty 11.7.2024)

SJK:n kotiottelu Gnistania vastaan  pe 23.8. on siirretty maanantaille 26.8. Samalle päivälle suunniteltu TP-55/TP-Seinäjoki ja SJK-junioreiden väen kokoontuminen siirtyy johonkin syys-lokakuun viikonloppuun. Veikkausliigan viimeiset ottelut pelataan su 1.9. jonka jälkeen julkaistaan loppusarjan ohjelma.

Heti, kun tiedämme loppusarjan ohjelman, ilmoitamme uuden tapaamispäivän aikatauluineen. Valitettavasti jo mukaan ilmoittautuneiden tulee ilmoittautua uudelleen, mikäli ajankohta sopii.

Kokoonnuimme viime vuonna OmaSp Stadionille TP:n veteraanitapaamiseen. Sana ”veteraani” saattaa todennäköisesti mietityttää mitkä ovat ”veteraanin” kriteerit? Millainen henkilö on veteraani?

Tänä vuonna helpotamme asiaa: Kutsumme perjantaina 23.8.2024 OmaSp Stadionille SJK-GNISTAN otteluun kaikki, joista TP-55, TP-Seinäjoki tai SJK-juniorit ovat tuntuneet omalta seuralta riippumatta oletko toiminut pelaajana, hallituksessa tai toimihenkilönä. Pelaajan vanhemmuus ja kanssaeläminen lapsen, nuoren harrastuksessa riittää. Kutsu on avec.

Tätä kutsua saa, jopa pitää levittää, mutta pitää myös muistaa, että paikkoja on rajoitetusti ja tässäkin asiassa nopeat syövät hitaat. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 16.8.2024.

Kokoontuminen tapahtuu stadionin kolmannen kerroksen Atria Loungessa klo 15.30, jolloin ohjelma alkaa. Olethan ajoissa paikalla.

Ennen ruokailua ja ottelua julkaistaan TP-55:den 70-vuotishistoriikki ja kirjan voi ostaa 30 euron hintaan tässä tilaisuudessa. Maksutapana käteinen tai kortti. Muuten kirjan hinta on 35€.


Osallistumismaksu tilaisuuteen on 50 euroa/henkilö, (käteinen tai kortti). Hinta sisältää ottelulipun, ruokailun Atria Loungen seisovasta pöydästä, kaksi juomalippua ja paikat ”mersupenkeillä.” Kausarin Atriaan omaavat voivat toki käyttää sitä tullessaan tähän tilaisuuteen.


Ottelun jälkeen Atria Loungessa meitä viihdyttää Thö Bulizongs-yhtye, jossa musisoivat mm. Akkeri ja Timo Ristimäki, Jaatu Nisula, Jarmo Haukilahti ja Mika ”Mustis” Koivumäki.


Ilmoittautumiset Saarijärven Jukalle joko maililla tai Whatsappina.
Jukka Saarijärvi
044 2373775
jukka.saarijarvi@netikka.fi