Cupissa Kokkolaan

SJK-junioreiden cup-juna puksuttaa seuraavaksi Kokkolaan, missä vastaan asettuu Hyllykallion Myrskyn numeroin 11-1 Wallsport Areenassa kaatanut kaatanut Kokkolan Palloseura. KPS pelaa nykyisin Vitosessa, mutta seura on korkeimmillaan ollut Ykkösessä, eli hienoa futishistoriaa löytyy.

Tuleva Suomen Cupin toisen kierroksen ottelu pelataan aprillipäivän iltana 1. huhtikuuta klo 20.00 Kokkolan Santahaassa sijaitsevassa Kipparihallissa.

SJK-juniorit selvitti tiensä toiselle kierrokselle kaatamalla Kuortaneen Urheiluopiston I-Mediat Areenassa isäntäjoukkue Lapuan Virkiän numeroin 3-0.

KPS ja SJK-juniorit eivät ole koskaan kohdanneet, mutta TP-55 on pudottanut KPS:n 1990 Suomen Cupista. Juhannuksen kieppeillä pelatussa matsissa KPS meni tuolloin Jyrki Ojalan maalilla 1-0 -johtoon 39. minuutilla. Toisella puoliajalla KPS piti pitkään silloin Ykkösessä pelannutta TP-55:ttä pihdeissään, mutta Reijo "Reple" Palovuori tasoitti kamppailun 69. minuutilla ja pelin viimeisellä minuutilla vierasjoukkueen kapteeni, Vesa Tyrväinen, sinetöi maalillaan jatkopaikan.

Suomen Cup on pullollaan hienoja tarinoita.

SJK-yhteisöstä Apollo pelaa jo tulevana sunnuntaina, jolloin Wallsport Areenaan saapuu vieraaksi toinen kokkolalainen, eli FC Sääripotku.