P13-turnaus vauhtiin Kuortaneella

SJK-junioreiden järjestämä P13-ikäluokan turnaus saatiin hyvään vauhtiin perjantaina Kuortaneen Urheiluopiston I-Mediat Areenassa. Kahdeksan joukkueen tapahtumassa pelattiin neljä ensimmäistä ottelua, jotka tarjosivat tasokasta tekemistä ja numeroita tiukempia kamppailuja.

Päivän ensimmäisessä koitoksessa vastakkain olivat toisilleen varsin tutut SJK-juniorit ja Wasa Fotbollsakademi. Vaasalaiset olivat voittaneet edellisen keskinäisen matsin, joten revanssihenkeä saattoi olla hiukan ilmassa. Siitä huolimatta juuri WFA meni ottelussa johtoon, mutta SJK tasoitti käytännössä miltei seuraavasta hyökkäyksestään. Lopulta isännät ottivat numerollisesti selvän 4-1 (2-1) -voiton.

Päivän toisessa kamppailussa porilainen Musan Salama joutui taipumaan Vaasan Palloseuraa vastaan numeroin 4-0 (2-0) vaasalaisten maalattua kahdesti kummallakin puoliajalla. Tämä olikin päivän selvin matsi kokonaisuutena.

Vaikka Keravan ja Tuusulan alueelta tulevat Pallokerho Keski-Uusimaa voittikin ottelunsa jyväskyläläistä Holstin Dynamoa vastaan 3-0 (1-0), oli ottelu varsin tiukka loppuun asti.

Illan viimeisessä pelissä yhdistelmäjoukkue Ylöjärven Ilves/Lempäälän Kisa onnistui hyvin ensimmäisellä puoliajalla FC Espoota vastaan. Vaikka peli tasoittuikin loppua kohti, riittivät ensimmäisen puoliajan maalit 2-0 (2-0) -vottoon pirkanmaalaisille.

Kaikista otteluista löytyy kuvagalleria osoitteesta https://sjkjuniorit.kuvat.fi/kuvat/2022/ Gallerioita tullaan täydentämään tuonnempana.

Pelit jatkuvat lauantaina alkaen klo 09.00. Kannattaa lähteä paikalle vaikkapa aamukhaville, sillä puffetti palvelee I-Mediat Areenassa kisakansaa.

Perjantai 18.03.202201. 16:00 SJK-juniorit – WFA 4-1 (2-1)02. 17:15 Musan Salama – VPS-j YJ 0-4 (0-2)03. 18:30 HoDy – PKKU 0-3 (0-1)04. 19:45 YIlves/Leki- futis YJ – FC Espoo 2-0 (2-0)

Lauantai 19.03.202205. 09:00 WFA – HoDy06. 10:15 FC Espoo – VPS-j YJ07. 11:30 PKKU – SJK-juniorit08. 12:45 YIlves/Leki- futis YJ – Musan Salama

09. 16:00 PKKU – WFA10. 17:15 VPS-j YJ – YIlves/Leki- futis YJ11. 18:30 SJK-juniorit – HoDy12. 19:45 Musan Salama – FC Espoo

Sunnuntai 20.03.2022Sijoitusottelut13. 7.-8. 09:00 Lohko B | Sija 4 – Lohko A | Sija 414. 5.-6. 10:15 Lohko B | Sija 3 – Lohko A | Sija 315. 3.-4. 11:30 Lohko B | Sija 2 – Lohko A | Sija 216. 1.-2. 12:45 Lohko B | Sija 1 – Lohko A | Sija 1